Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátnőt?
1-es mondani könnyű.. Szerintem meg hagyd kérdező, tudd be annyival, hogy nem születtél csajozó gépnek és ez jutott neked, törődj bele még most, mert később lehet csak jobban fog fájni, ha rájössz.
17f
#1-nek igaza van.
De annyit még hozzátennék, hogy ne menjen el a kedved a sikertelenség után sem. Nem mindenkinek tetszhet az ember. Én is sok csajhoz odamegyek, mire találok egyet akivel össze is lehet jönni.
Plussz válassz magadnak egy stílust. Ne legyél átlagos senki. Fontos az, hogy a saját személyiséged, stílusod érdekelje a másikat.
20/F
Nem értek veled egyet, mivel én félek az emberektől, még rájuk nézni is, egyszóval nem születtem csajozógépnek sem és ezt elfogadtam, beletörődtem, hogy ilyen leszek, így is halok majd meg, meg minden.
Ha meg hírtelen változnék az is felesleges lenne, mert az emberek gonoszak, leszólnának érte, amiért próbálok más lenni, de lehet csak én élek ilyenek között, de szerintem nem.
Kérdező, ha kell tanács mindent elmondok hogy nyomd el magadban az érzelmeidet és légy olyan, akit nem érdekelnek már az ilyenek és ezáltalá tud magányos lenni és a munkára koncentrálni, munka-munka-munka, ez marad egyeseknek, mert ilyen a világ, szerencsén alapszik, hogy ki hova születik, hogy nevelik stb-stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!