Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan segíthetek magamon,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetek magamon, hogy szerezzek egy barátnőt? (többi lent)

Figyelt kérdés
Eléggé társasági ember vagyok,mások véleménye alapján vicces ,jófej.Elszoktam járni szórakozni,nem discóba,hanem valami helyre ahol egyszerűen csak beülünk és beszélgetünk,meg ilyenek.Festészetet tanulok jelenleg,és úgy érzem hogy elég jól megy.Punk rockot hallgatok nagyjából,de ha valami megtetszik nem érdekel milyen stílusú,azt hallgatom.A stílusom nem punkos,én úgy öltözöm ahogy nekem tetszik,amiben jól érzem magam.Nem vagyok visszahúzódó általában,csak mostanság ,körülöttem mindenki valamilyen féle-fajta kapcsolatban van,aminek láttán mostanság eléggé magányosnak érzem magam ,és ezen nem tudom hogy segítsek.Nem tudom mi van velem,vagy mit csináljak.Beszéltem erről másokkal is ,de nem juttam sokra,gondoltam itt valaki ír valami hasznosat. 16/F

2016. dec. 8. 16:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az a baj hogy amit leírtál az a minta azon hogy szerezz barátnőt ennél jobban nem lehet segíteni egyszer csak lesz aki ezt értékeli. Sajnálom hogy nem segíthetek.
2016. dec. 8. 17:12
 2/13 anonim ***** válasza:
Beszélgess lányokkal, menj oda hozzájuk/hozzá! Hivd el valahova megismerkedtek és lehet lesz belőle valami!:) sok sikert!
2016. dec. 8. 17:12
 3/13 A kérdező kommentje:

2# Azzal sosem volt bajom hogy nem beszélgetek lányokkal,kényelmes szoktam lenni a lányok közelébe ,nem izgulok vagy mittudomén :P Csak ha beszélgetek velük,nem mindig látom a viszont érdeklődést,ez lehet hogy hülyeség , nemtudom.Meg ha valami olyan csajt látok aki igazán tetszene,az általában más társaságban van,velük beszélget,olyankor ötlettelen vagyok mit csinálhatnék.

De azért köszi a választ :)

2016. dec. 8. 17:20
 4/13 anonim válasza:

Figyelj haver!

Én ugyanígy voltam pár éve (most 20 vagyok) de az amit most érzel papa az semmi hidd el... amióta nekem véget ért a gimi (leérettségiztem) dolgoznom kellett a megélhetésért mert egy kereső volt addig is a családban és most ott vagyok, hogy alig tartom a kapcsolatot pár emberrel és azon kevesek közül is jó, ha félévente 1-2-szer találkozom valamelyikkel. Most te még azon legyél, hogy tökéletes legyen a tanulmányi eredményed és ha erre ráállsz akkor nem lesz időd ezzel foglalkozni egyrészt, másrészt pedig a barátok sokkal fontosabbak mint egy "ideiglenes" barátnő mert hát tudjuk, hogy milyen a többség manapság (a mi korosztályunk)

Szóval ne törődj a barátnő kérdéssel. Az jön amikor jönnie kell addig próbálj minél több igazi barátot szerezni mert ők az igazán fontosak még ilyen korban.

De még annyi, hogy amit magadról leírtál az abszolút szimpatikus szóval csak idő kérdése, hogy legyen egy normális barátnőd.

Hajrá ;)

2016. dec. 8. 17:24
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha van kedved beszélgetni irj nyugodtan

14L

2016. dec. 8. 17:27
 6/13 A kérdező kommentje:
#4 Teljesen igaz amit irtál,de nem erőltettem,és nem is erőltettem ezt a barátnő dolgot,ez a fura magányos érzés csak mostanság fogott el,csak ez zavar.De köszönöm szépen a válaszod :)
2016. dec. 8. 17:28
 7/13 anonim válasza:

4-es válaszoló vagyok

Hát figyelj apa valami nagyon nem stimmel ezzel az országgal nem véletlenül vagyunk a "boldogság listán" a 90. hely környékén.... ezt most azért mondom mert pont most írtam ki ide én is egy ezzel kapcsolados kérdést mert én is nagyon magam alatt vagyok mostanában

meg is nézheted: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__magany-egyedullet__82..

2016. dec. 8. 18:17
 8/13 anonim ***** válasza:
9%
hát szedd össze megad, mert elég nagy vesztes lehetsz!
2016. dec. 8. 18:19
 9/13 anonim válasza:

4-es megint...

még annyi, hogy valószínűleg azért is mondtam neked amit mert nem akarom, hogy olyan helyzetbe kerülj mint én majd 2 év múlva.... figyelj oda a barátaidra mert nem tudhatod, hogy mikor fogod őket igazán hiányolni, mikor lesz rájuk szükséged bármilyen értelemben...

2016. dec. 8. 18:20
 10/13 anonim válasza:

hú 8-as válaszoló de nyers megfogalmazást produkáltál... ha valaki segítséget kér vagy tanácsot akkor ha lehet ne így reagáld le mert ennek nem ez a módja

20F

2016. dec. 8. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!