Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek barátnőt? .
Figyelt kérdés
18 éves leszek lassan de még sosem volt,azoknál a lányoknál akiknél én kezdeményeztem vagy esetleg bepróbálkoztam mind lekoptatott.Ezek után már minden önbizalmam szerte foszlott főleg amiatt hogy azok a lányok akik lekoptattak most egy csúnyább fiúval vannak együtt,tehát nem a kinézetemmel van a baj.2016. okt. 10. 00:18
1/8 anonim válasza:
Meg lehet szokni.:)
Én sosem próbálkoztam és már nem is reménykedem hogy lesz.
Ne akarj barátnőt,csak a rossz van vele.
3/8 A kérdező kommentje:
Lehet igazad van..:/
Köszi a segítséget,már én se nagyon fogok reménykedni..
2016. okt. 10. 09:10
4/8 anonim válasza:
Fogj egyet pecabottal :D.
Nekem az első barátnőm 20 évesen volt, és úgy hogy nem kerestük egymást :D
5/8 anonim válasza:
ugyanígy vagyok, mint te csak 19 évesen :D
vagy 3 lánynál próbálkoztam be az elmúlt 2 évben, de mind a 3nál ugyanez volt: elkezdtünk beszélgetni, 1 hét után talizgattunk, és a harmadik, negyedik hét után összejöttek mással :/
Nekem nincs baj az önbizalmammal, meg a kinézetemmel se, mert voltak már barátnőim, és a lánybarátaim szerint is jól nézek ki, csak mindig kifogom ezeket :D Mostmár igazából nem is keresgélek, majd jön, ha jönnie kell
6/8 anonim válasza:
' 7:03 ' ne akarj barátnőt.... ezt gondolom nem írtad komolyan :) 2 féle nő létezik az életben a ' buta és a normális ' :) Sok szép normális nők vannak, és ők is megválogatják milyen fiúval akarnak lenni :) Ha te normális vagy, intelligens, udvarias ember, akkor már nyert ügyed van.
7/8 anonim válasza:
Hát, ha tetszik valaki akkor legyél laza, kezdeményező; de ne vedd túl komolyan. Az, hogy elutasítanak, nem azt jelenti, h nem vagy jó srác. Ha tetszik valaki, legyél aranyos és magabiztos. Ha pedig nem, akkor várd ki a megfelelő lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!