Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan segíthetek magamon,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segíthetek magamon, hogy szerezzek egy barátnőt? (többi lent)

Figyelt kérdés
Eléggé társasági ember vagyok,mások véleménye alapján vicces ,jófej.Elszoktam járni szórakozni,nem discóba,hanem valami helyre ahol egyszerűen csak beülünk és beszélgetünk,meg ilyenek.Festészetet tanulok jelenleg,és úgy érzem hogy elég jól megy.Punk rockot hallgatok nagyjából,de ha valami megtetszik nem érdekel milyen stílusú,azt hallgatom.A stílusom nem punkos,én úgy öltözöm ahogy nekem tetszik,amiben jól érzem magam.Nem vagyok visszahúzódó általában,csak mostanság ,körülöttem mindenki valamilyen féle-fajta kapcsolatban van,aminek láttán mostanság eléggé magányosnak érzem magam ,és ezen nem tudom hogy segítsek.Nem tudom mi van velem,vagy mit csináljak.Beszéltem erről másokkal is ,de nem juttam sokra,gondoltam itt valaki ír valami hasznosat. 16/F

2016. dec. 8. 16:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
4# Ezt telejesen adom,most se,és régen se tettem félre a barátaimat,mert tényleg nem tudhatom ,mikor lessz rájuk szükségem.Neked meg kitartást,16 éves fejjel bármennyire szeretnék,nem tudnék neked segíteni :P
2016. dec. 8. 18:25
 12/13 anonim válasza:

4-es vok

jaja vágom.... eddig is megvoltam bár már két éve romlik ez az állapot de skype-on beszélek ezzel-azzal amikor tudok de az a baj, hogy ennyi semmi találka vagy buli vagy ilyesmi, de én nem is voltam ilyen bulizgatós soha

köszi neked is ;)

2016. dec. 8. 18:37
 13/13 anonim válasza:

1.Menj buliba

2.nézz ki magadnak egy jó csajt aki tetszene...

3.Kérdezz meg egy csajt iszik-e valamit...

4.Ne igyatok erős Italokat...

5.Utána ha már beszélgettek,legyél előtte vicces és egyben sugározd azt a lánynak hogy lássa rajtad van önbizalmad és nem csak egy egy éjszakás fickó vagy , hanem komolyan gondolod.

6.Ha az est végére haza akar menni..kísérd el majd a háza előtt állítsd meg kérd el a telefonszámát és mondj neki valami szépet vagy (smárold le)...

7.Ha meg csókoltad és ő zavarba jött akkor látni fogod rajta mert sietni fog be a házba(vagy behív)...

8.Ha nem...ne aggódj a tuti hogy még hívni fog vagy hívni fogod te ;)

Remélem segítettem...

Üdv: Bence 19/F

Ui.: Nekem így volt meg a legelső barátnőm

2016. dec. 19. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!