Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek meg egy csajt gyorsan?
Az a helyzet hogy kinéztem egy lányt a suliban, viszonylag szép, csendes, nem túl nagy társasági ember ahogy látom, viszont egyáltalán nem ismerjük egymást. A probléma itt van, hogy hogyan kezdeményezzek vele beszélgetést így? Az önbizalmam sajnos nincs az egekben, és valami hű de jóképű se vagyok, inkább csak olyan átlagos.
Haverommal ösztönzésképpen fogadtunk, hogy minél hamarabb "szedjem fel"
Szerintetek hogyan csináljam? 16/F
Szerintem van par tenyezo amit erdemes figyelembe venned ha odamesz:
-mindenkepp legyen igenyes a megjelenesed, a lanyoknal ez fontos
-szerintem jo ha azert ismerosok vagytok fb-n mert igy tudni fogja ki vagy (nagyjabol)
-nem tudom mit takar az hogy "viszonylag szep" es a fogadas sem tudom mibol all (de erdekelne szoval szivesen meghallgatom:D) de ezeket nem biztos hogy szerencses emliteni neki:))
-es vegul kivancsisagbol, szoktatok szemezni (ez jo jel lenne) vagy csak te nezted ki a lanyt magadnak, es o meg teged nem?
Hát azt hogy szép, azt hogy írjam le? Tetszik, az a lényeg.
A pénzbe fogadtunk :D
Amúgy szerintem nem is tudja hogy létezek szóval eléggé 0-ról indulok :D
És fontosabb neked a fogadás sikere, mint az, hogy a lánynak milyen élményt okozol?
A lányokat nem nagyon érdeklik olyan fiúk, akik szerezni akarják őket, nem pedig szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!