Hogy szerezzek pénzt gyorsan ha gyerek vagyok és még nem dolgozhatok?
Pl. vigyázz szomszéd kissebb gyerekekre pár órát, vagy sétáltass kutyát olyan személyeknek, kik valamilyen okból kifolyólag épp nem érnek rá x délután/este/reggel...vagy beszéld meg a szüleiddel, hogy gyüjteni szeretnél és segítségüket kéred >> extra feladatokat bízzanak rád, némi zsebpénz fejében. Bővitheted a felkérést a bővebb csalad irányába is, ha jó a kapcsolatod...
Esetleg szórólap szétosztása( ha látsz személyt, ki ilyesmivel foglalkozik, kérdezz rá! ). Erről jut eszembe, hogy én annakidején görkorival hagytam a parkoló autók ablakain egy bizonyos biztosító -cég névjegyét. Jó móka volt és kis pénzt is szereztem.
Sok sikert hozzá!
Kicsit későn, de tuti pénzkereseti lehetőség gyerekként:
14 éves elmúlt lányok és fiúk jelentkezhetnek rá, én i benne vagyok: Nagyobb városokban, megyeszékhelyeken lehet jelentkezni (akár online is) futball-játékvezetői tanfolyamra. Könnyű teszt, min. 14 életév, és asszem 3000 Ft tandíj. egy 4 hónapos kurzus után már rendelnek is ki téged meccsekre heti 2-7000 Ft-ért. Szerintem ez jó lehetőség, Decemberben indul a felvétel a kurzusokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!