Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a számítógépes játékokkal való játszáson kívül más örömöm nincs, akkor ne is álmodjak barátnőről?
Figyelt kérdés
Igazából eddig se igazán próbálkoztam a lányoknál. Látom a velem egykorú lányok megvető tekintetét, így értelmét sem látom annak, hogy fel álljak a drága számítógépemtől.
17/F
2017. aug. 14. 17:07
11/14 anonim válasza:
Léteznek gamer csajok is. :D
Párommal én is egész nap kockulok. :D
Vagy ha nem, akkor a közös webdesigner vállalkozásunkat tervezgetjük, gyakorlunk. :D
17/L
12/14 anonim válasza:
SPORTOLJ!!! Nem fogsz nekem hinni, 30 éves vagyok, ha ezt megteszed, lesz csajod!!! SZEDJ FEL 10 KILÓ IZMOT ÉS OLYAN CSAJOD LESZ 18 ÉVESEN AMILYET AKARSZ!
Ez baromság. Én edzek 4 éve, dolgozok, olyan 6-7-es arcom van, és nem volt nőm sose, mert akinek én bejöttem nekem nagyon nem jött be, aki nekem tetszik annak meg én nem, mert nincs jó beszélőkém
13/14 anonim válasza:
Gyere edzeni küzdősportot vagy harcművészetet, aztán fél év után annyi önbizalmad lesz, hogy képes leszel szerelmet vallani is ><
14/14 Oltó Elemér válasza:
Nektek van kitalálva a gumi nő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!