Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a számítógépes játékokkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a számítógépes játékokkal való játszáson kívül más örömöm nincs, akkor ne is álmodjak barátnőről?

Figyelt kérdés

Igazából eddig se igazán próbálkoztam a lányoknál. Látom a velem egykorú lányok megvető tekintetét, így értelmét sem látom annak, hogy fel álljak a drága számítógépemtől.

17/F

2017. aug. 14. 17:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Léteznek gamer csajok is. :D

Párommal én is egész nap kockulok. :D

Vagy ha nem, akkor a közös webdesigner vállalkozásunkat tervezgetjük, gyakorlunk. :D

17/L

2017. aug. 14. 19:41
 12/14 anonim ***** válasza:

SPORTOLJ!!! Nem fogsz nekem hinni, 30 éves vagyok, ha ezt megteszed, lesz csajod!!! SZEDJ FEL 10 KILÓ IZMOT ÉS OLYAN CSAJOD LESZ 18 ÉVESEN AMILYET AKARSZ!

Ez baromság. Én edzek 4 éve, dolgozok, olyan 6-7-es arcom van, és nem volt nőm sose, mert akinek én bejöttem nekem nagyon nem jött be, aki nekem tetszik annak meg én nem, mert nincs jó beszélőkém

2017. aug. 14. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Gyere edzeni küzdősportot vagy harcművészetet, aztán fél év után annyi önbizalmad lesz, hogy képes leszel szerelmet vallani is ><
2017. aug. 14. 20:39
 14/14 Oltó Elemér válasza:
Nektek van kitalálva a gumi nő
2017. nov. 21. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!