Mi a bajuk a lányoknak a számítógépes játékokkal?
Sokan nem szeretik ha a barátjuknak ez a hobbija.
Akkor mi mit mondjunk a ruha, vásárlásmániára és a többi érdekességre?
Szerintem a gépes játékok fejlesztik a gondolkodást, egy online szerepjátékból nyelveket is lehet tanulni.
És ha én szeretek vásárolni is, meg játszani is?
Akit ismerek, hogy zavarja, azt azért zavarja, mert a pasija egész nap azt csinálja. Gyerek leszarva, egy fél órára nem képes figyelni rá.
Nem tudom, mert én lány vagyok, és nagyon szeretek játszani. Fallout, Skyrim, Dark Souls stb. Kiskorom óta sokat játszom, angolul is így kezdtem el tanulni, meg spanyolul is.
De sok lány van egyébként, aki szintén szereti a játékokat, mostanában egyre gyakoribb szerintem.
mert több eszük van, és fölösleges, nincs értelme.
nekem volt lány szobatársam, játékfüggő volt.
van fiúismerősöm, aki huszonéves korában erre rájött, és egyik napról a másikra abbahagyta.
én focizok, kirándulok, együttesben játszom, úszok, biciklizek, motorozok. nyelveket könyvekből/filmekből/külföldiekkel lógva tanulok. mindemellett lány vagyok.
Nekem momentán semmi gondom nincs velük. Sőt ha van kedvem és időm, akkor én is szívesen szoktam játszani a gépen. Könnyed kikapcsolódásnak tökéletes.
A ruha meg a vásárlás (ami nem leszek álszent nálam is van) engem ha pasi lennék akkor zavarna ha az én kontómra menne nap nap után, és már a 33. cipőt kéne megvennem, csak azért hogy legyen egy 33. is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!