Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a bajuk a lányoknak a...

Mi a bajuk a lányoknak a számítógépes játékokkal?

Figyelt kérdés

Sokan nem szeretik ha a barátjuknak ez a hobbija.

Akkor mi mit mondjunk a ruha, vásárlásmániára és a többi érdekességre?

Szerintem a gépes játékok fejlesztik a gondolkodást, egy online szerepjátékból nyelveket is lehet tanulni.

2016. dec. 30. 14:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
65%

És ha én szeretek vásárolni is, meg játszani is?

Akit ismerek, hogy zavarja, azt azért zavarja, mert a pasija egész nap azt csinálja. Gyerek leszarva, egy fél órára nem képes figyelni rá.

2016. dec. 30. 14:12
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem azzal van baj, ha valaki jatszik. Hanem azzal, ha ki se lehet robbantani onnan, total erdektelenne valik, nem lehet elhivni semmilyen kozos programra.
2016. dec. 30. 14:13
 3/12 anonim ***** válasza:
Sok a negatív sztereotípia vele szemben, ugyanakkor addikcióval is társítják sokszor. Persze a vásárlás is ugyanez a kettő elmondható(igen, a "shopaholic" az angol szó rá, létező jelenség, magyarul nem tudom, mit mondanak rá). Egyszerű jelenség: különböző érdeklődésű emberek gyakran fikázzák a másik érdeklődési körét. De ne a lányokra korlátozd ezt, vannak akik megértük, hogy ez egy szimpla hobbi, sőt vannak gamer csajok is szép számmal. Viszont sok sráctól is hallottam már, hogy lenézik a gamer-eket.
2016. dec. 30. 14:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Minden dolognak van előnye és hátránya, olyan nincs aminek nincs rossz oldala.
2016. dec. 30. 14:27
 5/12 anonim ***** válasza:
42%

Nem tudom, mert én lány vagyok, és nagyon szeretek játszani. Fallout, Skyrim, Dark Souls stb. Kiskorom óta sokat játszom, angolul is így kezdtem el tanulni, meg spanyolul is.

De sok lány van egyébként, aki szintén szereti a játékokat, mostanában egyre gyakoribb szerintem.

2016. dec. 30. 15:00
 6/12 anonim ***** válasza:
Zavarja hogy nem lóg rajtuk napi 24 órában és nem dicséred agybafőbe. csak ezért. Ha nekem a brátnőm ilyenen fennakadna én otthagynám
2016. dec. 30. 15:14
 7/12 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés úgy hangzik, mintha kb. a fiúk egyetlen foglalkozása a játék lenne a gépen, a lányoké pedig a vásárlás. :D
2016. dec. 30. 15:19
 8/12 anonim ***** válasza:

mert több eszük van, és fölösleges, nincs értelme.

nekem volt lány szobatársam, játékfüggő volt.

van fiúismerősöm, aki huszonéves korában erre rájött, és egyik napról a másikra abbahagyta.

én focizok, kirándulok, együttesben játszom, úszok, biciklizek, motorozok. nyelveket könyvekből/filmekből/külföldiekkel lógva tanulok. mindemellett lány vagyok.

2016. dec. 30. 16:49
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekem momentán semmi gondom nincs velük. Sőt ha van kedvem és időm, akkor én is szívesen szoktam játszani a gépen. Könnyed kikapcsolódásnak tökéletes.

A ruha meg a vásárlás (ami nem leszek álszent nálam is van) engem ha pasi lennék akkor zavarna ha az én kontómra menne nap nap után, és már a 33. cipőt kéne megvennem, csak azért hogy legyen egy 33. is.

2016. dec. 30. 17:23
 10/12 anonim ***** válasza:
És még annyit hozzátennék, hogy ezt is helyén kell kezelni (mármint a játékokat) és mértékkel kell fogyasztani :)
2016. dec. 30. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!