Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gimibe megyek, és ismerem az új osztályom. Tetszik az egyik srác. Mit tegyek?
Hat en az angolban tudok helpelni ha gondolod mert ez a mondat szornyu😂
14L
Ha már rögtön el akarod cseszni a gimis éveid akkor hajrá. Túl korán kezdenéd, szóval inkább menj és tanulj angolt, miután már kiismerted, távolból, tudod milyen a viselkedése csak akkor kezdj, bár osztálytárssal nem ajánlott. Sok fiú nekem is tetszik, de csak a külseje miatt, a személyiségük 0.
16/l
Esetleg: What should I do, can you help me?
De amúgy komolyan, mennyire ismered a srácot? Gondolom még nem töltöttetek el huzamosabb időt együtt, vagy beszélgettetek egy velőset, szóval valóban korai lenne lépni. Arról nem is beszélve hogyha bármi módon elcseszed, kerülgetheted majd 4 éven keresztül :D szerintem hagyd egyelőre
16/L
Neked is köszi a választ!:)
Nem tudom,személy szerint nem hibás a mondatom attól,hogy nem a should-os alakját írtam:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!