Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen olyan srác már akinek nem csak a szex kell? Hanem tud várni valakire?
Én például olyan lány vagyok aki csak házasság után szeretné elveszíteni a szüzességét, de minden fiú csak ezekkel tud foglalkozni...
15/L
Majd biztos találsz valaki olyat aki tud várni. Nekem se a szex lenne lényeg hanem egy kedves, mosolygós, romantikus lány, akivel lehet hülyéskedni, de komoly is egyben, szeret romantikázni, lehessen közös programokkat csinálni meg ilyesmi. A szex meg ráér akkor ha megérünk rá.
17f
Csatlakozom az elsőhöz :D
Nekem se az a legfontosabb hogy lerendezzem egy éjszaka alatt! Igazából nem egy srác van aki nem arra megy! Csak keresgélni kell :D
Vannak normális korodbeli fiúk is akik nem csak a lyukat látják meg a lányban.
Èn sem szeretem az olyan (....) lányokat akik ilyen könnyen kaphatóak és már 2. randi után lefekszenek a fiukkal. 17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!