Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leakarok feküdni a pasim legjobb barátjával, segítség?!
A barátom mostanában hanyagol. Tudom, sok a dolga, meg hasonlók, de néha már azt veszem észre, hogy csak én megyek oda megölelni, megpuszilni. legszívesebben széttörném azt a telefont.
Egyébként ő egy nagyszerű személyiség, imádom, meg minden, mert komoly gondolkozása van, de olyan érdekes, hogy nem ér velem találkozni, de más barátokra van ideje, akkor bezzeg nem fáradt.
A legjobb barátja az én legjobb haverom is. Nagyon jó a kapcsolatunk, sokat marhulunk és egyik est nála voltam. Elegem volt mindenből, így megkérdeztem őt, hogy lefeküdne e velem. Erre kiröhögött, hogy erre ő nem partner, bár szívesen megtenné, mert nem elrontója minden jónak, csakhogy nem akar botrány.
Most mit tegyek? Hogy nézzek ezentúl a szemébe? Biztos egy olcsó ribinek hisz, de ha egyszer én akarom...
A megcsalás a lehető legrosszabb dolog amit tehetsz. Te hogy éreznéd magad ha a barátod ugyanezt csinálná a legjobb barátnőddel?
Szakíts a barátoddal. Egyáltalán mi az ami hozzá köt még?
A haverja rendes hogy nincs benne egy megcsalásban. Ha a szakítás után is kavarni akarsz a haverral és ő is szóba áll veled ezek után, akkor hajrá.
Felejtsetek el
Becsuld meg baratod, hosszu tavon sokkal jobb lesz
"Biztos egy olcsó ribinek hisz, de ha egyszer én akarom..."
jól hiszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!