Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy reagálnátok, ha a legjobb barátnőtök bejelentené, hogy leakar feküdni veletek?
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 21:25
1/8 anonim válasza:
Én személy szerint örülnék neki! Semmi jónak nem vagyok elrontója! :)
18L
2/8 anonim válasza:
Meglepődnék, és visszautasítanám. Imádom a legjobb barátnőm, de egyrészt van párom, másrészt, én rá úgy tekintek mint egy barátra. Nem hiszem, hogy menne:D.
3/8 anonim válasza:
Hebegnék-habognék, elpirulnék és örülnék (hogy ilyen kelendő vagyok mindkét téren), de ha nem mondaná, hogy szerelemből akarna lefeküdni velem, tuti elutasítanám. Ha szerelemből... akkor még el is gondolkodnék rajta, de valószínűleg itt meg is állna a dolog. Talán a kíváncsiság hajtana, de ez is elég kérdéses.
4/8 anonim válasza:
Velem megtörtént. Bár akkor még nem volt a legjobb barátnőm,akkoriban lettünk csoporttársak az egyetemen. Elmondta nekem, hogy a kezdetektől tetszem neki, de tiszteletben tartja, hogy a fiúkhoz vonzódom. Azóta nem hoztuk fel a témát (ő egyébként biszexuálisnak mondja magát), lett férfi párja, nekem is van, és azóta a legjobb barátnőm. :)
22/L
5/8 anonim válasza:
Orulnek neki.:D de nem hiszem, hogy menne. Maximum haa nagyoon reszeg lennek. Akkor nem tudnek nemet mondani:D
7/8 anonim válasza:
Én kipróbálnám egyszer nővel, de a legjobb barátnőm pont nem az esetem, így azt mondanám, hogy inkább ne lépjük túl a baráti szférát. De van olyan lányismerősöm, akit nem utasítanék vissza.
8/8 anonim válasza:
Hát én nem rugdosnám ki az ágyamból a barátnőmet az biztos.
Örülnék neki (én nem merek kezdeményezni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!