Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Leakarok feküdni a pasim...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leakarok feküdni a pasim legjobb barátjával, segítség?!

Figyelt kérdés

A barátom mostanában hanyagol. Tudom, sok a dolga, meg hasonlók, de néha már azt veszem észre, hogy csak én megyek oda megölelni, megpuszilni. legszívesebben széttörném azt a telefont.

Egyébként ő egy nagyszerű személyiség, imádom, meg minden, mert komoly gondolkozása van, de olyan érdekes, hogy nem ér velem találkozni, de más barátokra van ideje, akkor bezzeg nem fáradt.

A legjobb barátja az én legjobb haverom is. Nagyon jó a kapcsolatunk, sokat marhulunk és egyik est nála voltam. Elegem volt mindenből, így megkérdeztem őt, hogy lefeküdne e velem. Erre kiröhögött, hogy erre ő nem partner, bár szívesen megtenné, mert nem elrontója minden jónak, csakhogy nem akar botrány.

Most mit tegyek? Hogy nézzek ezentúl a szemébe? Biztos egy olcsó ribinek hisz, de ha egyszer én akarom...

2017. jún. 29. 19:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
62%
Hé Hé emberek nyugalom. Valóban nem lenne helyes de attól még nem kell ezt a lányt így megalázni rendben? Majd ők ezt hárman lerendezik. Én azt mondom hogy csak úgy próbálgasd a szárnyaidat ha nincs barátod mert így az egyik fél sérül. Próbáld meg ezt a barátod szempontjából átélni és szakíts a barátoddal mielött mástól tudja meg hogy megakartad csalni. Egyébként az ide írogató embereknek mondom hogy lehet hogy etikátlan amire készült de attól még nincs jogotok ilyen formában kinyilvánítani a véleményeteket. 14/l Lehet szidni engem amiért 14 évesen beleugatok a dologba de túlképpen nem érdekel majd egyszer pofán lesztek csapkodva az ilyen hangvételű hozzászólásaitokért de hogy nem általam az is biztos.
2017. jún. 29. 20:29
 12/26 StayAwake...Forever ***** válasza:
78%
Várom szeretettel azt, aki megteszi.:)
2017. jún. 29. 20:32
 13/26 anonim ***** válasza:
73%

A számból vetted ki a szót 12-es :D

Ha nő ver meg nem ütök vissza, hanem cikis helyzetbe hozom , ah mondjuk utcán csinálja, ha férfi akkor meg visszaütök, ha erősebb akkor max megver, de a gyerekét pofozgassa ne engem.

2017. jún. 29. 20:34
 14/26 StayAwake...Forever ***** válasza:
94%
Ha nem tetszik a véleményem, ne olvasd el, én nem hagyom szó nélkül az ilyen mocsok embereket már bocsánat, ha te igen, csak sajnálni tudom, de meg kell tanulnia, hogy ez aljas dolog, nem a fa.sz utána kellene menni, de hát hol tudja ő ezt, nem tud ellenállni neki..szánalmas
2017. jún. 29. 20:35
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

#11-es. Picit szerényebben, ő feltett egy kérdést és válaszoltak rá. Mindenki elmondhatja a véleményét, ha gondod van vele tessék jelenteni és majd eldöntik hogy maradhat-e. 14 vagy, nincs sok tapasztalatod és téged gondolom még senki nem csalt meg. Borzasztó dolog és nagyon össze tudja az embert törni. Igazat kell adnom a többieknek. A legjobb barátjával megcsalni valakit elég gerinctelen. Dobd a barátod és azzal fekszel le akivel akarsz, legyen ennyi gerinced. Neked hogy esne ha a barátod csak ki akarja próbálni és megcsal téged? Gondolkozz már kicsit...

20F

2017. jún. 29. 20:57
 16/26 StayAwake...Forever ***** válasza:

Nincs sok tapasztalatom? Már bocs, van elég szerintem.:)

Nem hiába akadtam ki ezen a szánalmas lányon..

2017. jún. 29. 21:00
 17/26 anonim ***** válasza:
16os nyugo a 15ös azt mondta, hogy a 11-es 14 éves , nem pedig a 14es válaszolóra azaz rád utalt :D
2017. jún. 29. 21:15
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen, ahogy az utolsó írta, nem neked hanem a 11-esnek szántam. Most, hogy vissza olvastam tényleg homályosan fogalmaztam, bocsi.
2017. jún. 29. 21:47
 19/26 StayAwake...Forever ***** válasza:
79%
Elnézést, félre olvastam, este van már, na meg az ideg, ezeknek a keveredése pompás látást eredményez.
2017. jún. 29. 21:52
 20/26 anonim ***** válasza:
Remélem azért nem 13 éves vagy. -_-”
2017. jún. 29. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!