Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leakarok feküdni a pasim legjobb barátjával, segítség?!
A barátom mostanában hanyagol. Tudom, sok a dolga, meg hasonlók, de néha már azt veszem észre, hogy csak én megyek oda megölelni, megpuszilni. legszívesebben széttörném azt a telefont.
Egyébként ő egy nagyszerű személyiség, imádom, meg minden, mert komoly gondolkozása van, de olyan érdekes, hogy nem ér velem találkozni, de más barátokra van ideje, akkor bezzeg nem fáradt.
A legjobb barátja az én legjobb haverom is. Nagyon jó a kapcsolatunk, sokat marhulunk és egyik est nála voltam. Elegem volt mindenből, így megkérdeztem őt, hogy lefeküdne e velem. Erre kiröhögött, hogy erre ő nem partner, bár szívesen megtenné, mert nem elrontója minden jónak, csakhogy nem akar botrány.
Most mit tegyek? Hogy nézzek ezentúl a szemébe? Biztos egy olcsó ribinek hisz, de ha egyszer én akarom...
A számból vetted ki a szót 12-es :D
Ha nő ver meg nem ütök vissza, hanem cikis helyzetbe hozom , ah mondjuk utcán csinálja, ha férfi akkor meg visszaütök, ha erősebb akkor max megver, de a gyerekét pofozgassa ne engem.
#11-es. Picit szerényebben, ő feltett egy kérdést és válaszoltak rá. Mindenki elmondhatja a véleményét, ha gondod van vele tessék jelenteni és majd eldöntik hogy maradhat-e. 14 vagy, nincs sok tapasztalatod és téged gondolom még senki nem csalt meg. Borzasztó dolog és nagyon össze tudja az embert törni. Igazat kell adnom a többieknek. A legjobb barátjával megcsalni valakit elég gerinctelen. Dobd a barátod és azzal fekszel le akivel akarsz, legyen ennyi gerinced. Neked hogy esne ha a barátod csak ki akarja próbálni és megcsal téged? Gondolkozz már kicsit...
20F
Nincs sok tapasztalatom? Már bocs, van elég szerintem.:)
Nem hiába akadtam ki ezen a szánalmas lányon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!