Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leakarok feküdni a pasim legjobb barátjával, segítség?!
A barátom mostanában hanyagol. Tudom, sok a dolga, meg hasonlók, de néha már azt veszem észre, hogy csak én megyek oda megölelni, megpuszilni. legszívesebben széttörném azt a telefont.
Egyébként ő egy nagyszerű személyiség, imádom, meg minden, mert komoly gondolkozása van, de olyan érdekes, hogy nem ér velem találkozni, de más barátokra van ideje, akkor bezzeg nem fáradt.
A legjobb barátja az én legjobb haverom is. Nagyon jó a kapcsolatunk, sokat marhulunk és egyik est nála voltam. Elegem volt mindenből, így megkérdeztem őt, hogy lefeküdne e velem. Erre kiröhögött, hogy erre ő nem partner, bár szívesen megtenné, mert nem elrontója minden jónak, csakhogy nem akar botrány.
Most mit tegyek? Hogy nézzek ezentúl a szemébe? Biztos egy olcsó ribinek hisz, de ha egyszer én akarom...
Egy dolog, hogy nem fordítva ülünk a lóra, de hogy fejjel lefelé a hasán és közben a "farkát" szopkodva mint ahogy én szopkodtam anyámat mikor még magam alá piszkítottam azért na...
Ugyan hány éves vagy, mert ilyen szellemi teljesítménnyel a barátodat sajnálom, hogy egyáltalán kifogott téged.
Ezek után meg mondhatod nekem, akár azt is, hogy 25 vagy, (mondjuk akkor mit keresel ebben a kategóriában...) de még egyszer mondom, hogy ekkora szellemi teljesítménnyel max 15-nek mondalak a te hatalmas világfájdalmaddal.
És nem foglak sajnálni ezután, hogy nem foglalkozik veled, valamint remélem hogy a közös haverotok elmondja a csávódnak és remélem akkora pofont kapsz a "felejts el" mondat után, hogy itt is halljam...
Tudod, hogy ilyen viselkedéssel mire jutsz majd ugye?
30 évesen úgy ki fogsz égni mint a rák, 40 évesen meg már sírni fogsz...
Nem hiába a mondás, hogy "30 évesen érik a p*na, de csak 40-nél kezd gondolkodni"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!