Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy felkeltésem egy művész srác figyelmét?
Figyelt kérdés
2017. márc. 25. 15:37
1/6 anonim válasza:
Semmi képpen se próbálj meg feltűnően művészi lenni hirtelen. Tartsd meg a saját stílusod. Esetleg próbáld meg művelni magad, mert az amúgy is jó dolog, a srácot félretéve is. Ne próbálj kitűnni, nehogy nevetségessé tedd magad. Amúgy tök mindegy, hogy művész, vagy nem minden srácnak a szép, ápolt lányok jönnek be.(mondhatjátok, hogy nem, de így van.)
2/6 anonim válasza:
Én zeneszerző vagyok és nem gondolom, hogy ez változtatna azon, hogy milyen lány tetszik meg nekem :)
3/6 anonim válasza:
Ugyanúgy, ahogy a gyári munkásét vagy az ügyvédét tennéd.
4/6 anonim válasza:
Attól függ mennyire és miben művész, mert ha ez az élete lehet nem kell kapcsolat neki.
5/6 anonim válasza:
Milyen művész? Biztos, hogy az? Mert vannak, akik tényleg annak néznek ki, de aztán mégsem azok.
Én megpróbálok erre válaszolni, ugyan nem vagyok nagy művész. Mondjuk nekem az keltené fel az érdeklődésem, ha egyedi lenne a stílusa, különben lehet, hogy észre sem veszem. De semmiképpen se próbálj meg más lenni, mint aki most vagy, mert akkor hiába jössz össze vele, egy idő után csak kiderül, hogy más a valódi a személyiséged. Mindenesetre sok sikert.
15/f
6/6 anonim válasza:
lol, a srácokat úgyis a külső érdekli, szóval, ha csúnya vagy, akkor ha a fejed tetejére állsz sem fog érdeklődni feléd, míg, ha szép vagy, akkor érdekes leszel neki. Ez a színtiszta igazság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!