Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejön az ilyen spontán, romantikus gondolkodású művész srác? Nem ismerkedés céljából, csak szimplán kiváncsi vagyok mennyire van "igény" manapság erre
Figyelt kérdés
Van egy ilyen életérzés. Vannak lányok akikben ez él bár elég kevés, de ismerek olyat. Ez a nem tipikus mainstream átlag. Ja és nem sznob. Csak aki szarik a többie emberre és teszi amit ő jónak lát :) 18f2014. szept. 4. 21:10
1/9 anonim válasza:
Ilyen a párom, pont 18 évesen jöttünk össze :)
22/N
2/9 anonim válasza:
Csak aki szarik a többie emberre és teszi amit ő jónak lát Rengeteg ilyen embert ismerek. Csak az osztályból 4-en ilyenek. Egy valódi egyéniség vagy barátom tényleg.
5/9 anonim válasza:
Hát, fiam, büszke lehetsz magadra, mert teljesen más a kérdés és a magyarázat jelentése. A fő kérdésben szereplő "spontán romantikus gondolkodású művész srác" igen, tetszene, de az aki szarik a tobbire=csak magával foglalkozik nem, egy igazi bunkó p.csfejnek hanhgzik :D
L/17
6/9 anonim válasza:
Igen, szimpatikus tulajdonságok.
7/9 anonim válasza:
A romantikus gondolkodású művész srácokat sokan leszarják... Saját tapasztalatból tudom. 18/f
8/9 anonim válasza:
Miert kell olyan negativnak lenni? :( rossz helyen keresgéltek. Sok lány (köztük én is) Szívesen van egy ilyennel, mintsem egy ujgazdag egoista f.sszal. ;)
L/17
9/9 anonim válasza:
Persze, az interneten minden lány becsületes, nem a pénzre megy és kitűnően főz :.P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!