Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok hogyan reagálnátok...

Lányok hogyan reagálnátok arra, ha egy ismeretlen ilyet tenne?

Figyelt kérdés

Soha nem láttad, nem is tudod ki az, becsönget a kapu telefonon azt mondja "ingyen pizzát hozott".

Ha beengeded akkor kicsit dadogna az izgatottság miatt, és elmondja, azért hozta a pizzát, mert meg szeretne ismerkedni veled.

Értékelnétek a magabiztosságát? Mi lenne a véleményetek róla? Egyáltalán beengednétek? és hogyan reagálnátok ha külsőre nem jön be az illető? (de ugye megtette ezt a lépést)

2014. júl. 31. 12:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
49%
Méreg a pidzában muhahahahahaha
2014. júl. 31. 12:56
 2/18 anonim ***** válasza:
Tuti nem engedném be!
2014. júl. 31. 12:56
 3/18 anonim ***** válasza:

kizárt hogy egy ismeretlent beengedjek a házba csak mert pizzát hozott

amúgy meg elsőre biztos azt gondolnám hogy vki szórakozik

2014. júl. 31. 12:58
 4/18 anonim ***** válasza:
Én se engedném be.pláne ha egyedül vagyok itthon akkor meg főleg.
2014. júl. 31. 12:58
 5/18 anonim ***** válasza:
nem*
2014. júl. 31. 12:59
 6/18 anonim válasza:
Visszaszólnék a telefonba hogy valószínű Mancika a szomszéd rendelte és én nem kérek..:))
2014. júl. 31. 13:00
 7/18 anonim ***** válasza:
Hagynám hogy az ajtó alatt becsúsztassa a pizzát de nem engedném be az tuti. xd
2014. júl. 31. 13:03
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem engednék be ismeretlent a lakásba. Megmondanám, hogy köszi de nem kérek pizzát.
2014. júl. 31. 13:06
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Két eshetőség jutna eszembe:

a) az illető annyira megszállott, hogy valahonnan kiderítette, hol lakom

b) az illető annyira defektes, hogy egyesével becsönget minden házba, és megpróbálja ezt eljátszani, hátha végül kiköt egy szimpatikus lánynál, aki még el is fogadja a közeledést

Mindkét lehetőség lényegében annyit jelent, hogy ez a személy nem normális. Egyáltalán nem akarnám megismerni, akkor sem, ha külsőre szimpatikus.

2014. júl. 31. 13:09
 10/18 anonim ***** válasza:
89%

Biztonsági zárat még beakasztva hagyva kikérdezném,hogy mégis honnan tudja a címemet,honnan szedte,hogy pont engem akar megismerni. A válaszok és emberünk kinézete (bizalomgerjesztő-e,nem egy agresszív állat benyomását kelti) fényében vagy beengedném,vagy nem.

Ha meg valami egész elfogadható meséje van,akkor megesszük együtt a pizzát és beszélgetünk egy jót:D

2014. júl. 31. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!