Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok. Hogyan reagálnátok...

Lányok. Hogyan reagálnátok arra hogyha egy tök ismeretlen odamenne hozzátok utcán/plázában vagy valahol és megszólítana titeket utána elhívna valahova?

Figyelt kérdés
Esetleg tudtok tanácsot adni hogy ilyenkor mit mondjak neki?

2014. febr. 4. 22:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
30%
Ha hozzám jössz oda, akkor ha épp ráérek lehet belemennék, hogy meghívj valamire, aztán miután kihasználtalak és vetettem ingyen kaját/piát, elküldelek.
2014. febr. 4. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, csodaszámba menne. :D
2014. febr. 4. 22:04
 3/11 anonim ***** válasza:
Meghívásról szó sem volt.
2014. febr. 4. 22:05
 4/11 anonim ***** válasza:
66%
Sárkány, ha szépen megkérlek akkor tökön rúgsz még előtte?
2014. febr. 4. 22:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy ezt teszik, hanem hogy ki teszi... Ránézek, mit gondolok róla? Szimpi, vagy sem? Tetszik a stílusa vagy sem?.. Szóval vagy bejössz vagy nem, ezek után szerintem csak add magad.
2014. febr. 4. 22:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Singularity: Akkor már meg sem kell hívnod, mert amíg görnyedezel elveszem a tárcád :p
2014. febr. 4. 22:13
 7/11 anonim ***** válasza:
Így kell oda menni : Hello, szia, szevasz! Van nálatok terasz? Ha nincs nálatok terasz, hello, szia, szevasz :D
2014. febr. 4. 22:27
 8/11 anonim ***** válasza:

zavarba jönnék, de ha tetszik, akkor örülnék neki.

szövegre sok ötletem nincs.... szia, ne haragudj, hogy ismeretlenül megszólítalak, ... és vagy kicsit vicces, vagy valami enyhe bók. a lényeg, hogy megnyerd a bizalmát, és ne legyen pszichó a helyzet.

2014. febr. 17. 22:40
 9/11 I.Love.Myself ***** válasza:
Ha teljesen ismeretlenül mész oda,akkor egy lány csak arra támaszkodhat,hogy hogy nézel ki és akkor kb mindegy hogy mit mondasz.
2014. febr. 18. 10:08
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes megpróbálni, és akkor lényeg, hogy bizalmat gerjessz benne, és ne érezze, hogy most azonnal választ kell adnia, addig tovább nem mehet. Ha nem is csinálod jól, legalább egyenes közelítési módszer; ma ezt várják el a fiúktól, szóval nem szégyellheted magad miatta. De nagyságrendekkel több az esélyed, ha van közös ismerősötök. És még úgy se biztos, hogy tovább juttok egy beszélgetésnél. :(
2014. aug. 4. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!