Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok hogyan reagálnátok...

Lányok hogyan reagálnátok arra, ha egy ismeretlen ilyet tenne?

Figyelt kérdés

Soha nem láttad, nem is tudod ki az, becsönget a kapu telefonon azt mondja "ingyen pizzát hozott".

Ha beengeded akkor kicsit dadogna az izgatottság miatt, és elmondja, azért hozta a pizzát, mert meg szeretne ismerkedni veled.

Értékelnétek a magabiztosságát? Mi lenne a véleményetek róla? Egyáltalán beengednétek? és hogyan reagálnátok ha külsőre nem jön be az illető? (de ugye megtette ezt a lépést)

2014. júl. 31. 12:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Vagyok olyan naiv, hogy nem látnék benne rossz szándékot. :D Ha szimpatikus, vagy legalábbis nem tűnik beteg embernek, akkor felajánlom, hogy menjünk el a legközelebbi parkba, és megehetjük. Ha nem tetszik, akkor is értékelném a bátorságát. :)
2014. júl. 31. 13:53
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Nincs kaputelefonom

2. "ingyen pizza" nincs, ott hátsószándék van.

3. Ja hogy ismerkedni akar, szóval hozzám nem mert odajönni de azt már kiderítette hol lakom...

4. Nem engedném be. A véleményem az lenn, hogy szimplán hülye ilyen körülményes, nem kevésbé szerencsét igénylő teljesen felesleges manővereket tenni...

Marha magabiztos, ha dadog idegességében...

Ugyanúgy reagálnék, mintha bejönne, elküldeném. Az ismerkedésnek nem az a módja, hogy tök ismeretlenül megjelenik az ajtómban, honnan tudja, van-e valakim, van-e rá épp időm, szeretem-e azt a pizzát, vagy hogy egyáltalán otthon vagyok-e vagy kivár? (nem nyerő ötlet, kertes ház 2 nagy kutyával). Sose csíptem ha valaki képtelen használni a józan eszét.

2014. júl. 31. 13:54
 13/18 anonim ***** válasza:
Szerintem lennék olyan bizalmatlan, hogy be sem engedném.
2014. júl. 31. 14:04
 14/18 anonim ***** válasza:
Nem rendeltem pizzát = nem engedem be. Nincs több kérdés. Nem kockáztatok, mert volt már rá példa, hogy hajléktalanok itt csöveztek a lépcsőházban, vagy a szomszédba törtek be. Szélsőség tudom, de ez az indok amiért nem engedem be.
2014. júl. 31. 14:50
 15/18 anonim ***** válasza:
ismerkedjél csak normálisan
2014. júl. 31. 18:09
 16/18 A kérdező kommentje:
nem én csináltam, meg tervezem :) egyik ismerősöm csinálta meg, csak csodálkoztam :D és érdekelt mások mit gondolnak :)
2014. júl. 31. 18:58
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha már elszanta magát kimennék hozzá és együtt ennénk meg a pizzát!
2014. aug. 1. 14:50
 18/18 anonim válasza:

Értékelném a magabiztosságát.. Igazából, attól függ, hogy adná elő magát, ha vicces, akkor tuti jöhetne az én unalmas délutánomhoz:D

(persze csak ha nem nem úgy néz ki, mint egy hajléktalan..)

2014. aug. 4. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!