Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen olyan srác már akinek nem csak a szex kell? Hanem tud várni valakire?
Én például olyan lány vagyok aki csak házasság után szeretné elveszíteni a szüzességét, de minden fiú csak ezekkel tud foglalkozni...
15/L
több okból:
1: hosszú távra csak felnőttek szoktak társat keresni (van kivétel)
2: nagyon sok múlik egy kapcsolat életében a jó szexen. ha házasság után derül ki, hogy nem illetek össze ilyen téren, akkor hamar válás lesz a vége. jobb házasság előtt rájönni az esetleges problémákra nem?
3: a szex jó dolog (tud lenni)
22f
Hát saját keserű tapasztalatomból indulok ki.
Volt egy barátnőm akivel fél évig voltunk együtt,és nem volt szex,mert neki vallási okokból. Fél év után otthagyott hogy nem érzi már a tüzet,és mivel nagyon szerettem megviselt. De most így visszagondolva, ha jönne valaki akit újra ennyire szeretnék,megint bevállalnám,hogy csak évek után történjen meg a dolog. 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!