Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alternatív lányoknak fontos, hogy a fiú külsőt tekintve is beleessen a szubkultúra követelményeibe?
Arra gondolok, hogy egy rockernek hosszú hajúnak kell lennie.
Egy metalheadnek kecskeszakállas, feketeöltözetes halálhozó kinézetűnek.
Egy emonak vasalt, szembe lógó haj.
Egy punknak taréj + piercing, meg teletetovált test.
Egy gothnak elegáns öltözet és kihúzott szem.
És még sorolhatnám, de már értitek a kérdést.
Azért gondolkozok ezen, mert rocker/metalhead vagyok, de néha képes vagyok lemenni emoba, viszont ez a külsőmön egyáltalán nem látszik, felül rövid haj, oldalt kopasz fej, inkább "utcagyereknek" /skinheadnek néznek az emberek, pedig közöm sincs hozzá.
Ha egy ilyen fiú közelítene felétek, akkor elkönyvelnétek rtm fannak pl., és nem foglalkoznátok vele, vagy adnátok neki egy esélyt?
18/F
Szia :) Én pl. hajlamos vagyok első ránézésre (el)ítélni, szóval igen, lehet rtm-esnek néznélek :D na, de szerintem a külsődet más miatt ne változtasd meg, csak magad miatt, te tudod, hogy akár hosszú hajjal tetszenél-e magadnak. Általában azért a hosszú hajat jobban preferáljuk, de emberfüggő :D
17/L
Jobb, ha az "alternatívot" úgy fogod fel, mint a "mainstream" komplementere, ami soha sem egy konkrét szubkultúra, hanem az összes együtt.
Így nézve alter és alter között is óriási a különbség, de ne aggódj, ha megelégszel magaddal, és kényelmesen be tudsz már költözni a "saját szubkultúrádba", az érezhető lesz kívülről is.
Én lány vagyok és alternatív (deathrocker). Nyilván akiken látom, hogy alternatívok, azokat elsőre szimpatikusabbnak találom, de nem külső alapján válogatom össze a barátaimat. Én adnék egy esélyt hiszen ki tudja, milyen ember...
15/l
nem ez nem kovetelmeny, h milyen stilusu zeneket hallgatsz, ahhoz megfelelo oltozek is kell.
rolam se gondoljak azt h rockot hallgatok, mert szoke hajam van es nem jarok full fekete, szegecses cuccokban. :D
ha te ilyen skinhead stilusban erzed magad jol, attol meg lehetsz rocker/metalheados
Nekem a legtöbb rocker/metalhead haveromról meg se mondanád, hogy bármi köze is van a műfajokhoz:D Nekem bejön az extrémség, de ha tetszik a kisugárzásod meg a személyiséged édes mindegy milyen cuccokat aggatsz magadra!
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!