Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon nehéz lesz így barátot keresni? (nem vagyok dagadt se csúnya)
Viselkedésedbe hogy mutatkozik ki ez?
Kék a hajad :3 <3
Viselkedésben úgy hogy..
Rengeteget beszélek magamban (csak otthon)
Rohadtul paranoiás vagyok szóval egyből azt hiszem valaki ártani akar nekem, szeretek egyedül lenni viszont utálok is mert félek folyamatosan, főleg egyedül utcán.. Meg a sötétben
Nehezen barátkozok ezek miatt is.. Elvileg van 4 barátom de nekem abból csak 1 az igazi már 13 éve..
Folyton azt hiszem követ valaki, meg akar ölni, megtámadni, ilyenkor minden lehetséges variáció lejátszódik a fejemben
Nehezen lehet követni a gondolkodásom
Öm... Jelenleg ennyi jut eszembe..
Hàny èves vagy?
Amùgy èn nem igazàn vagyok jàrtas ebben a schizotypal tèmàban de az alapján, amit leírtàl, valóban különcnek tünsz. Ezt nem lenèzöen mondom egyaltalan, szerintem unalmas olyannak lenni mindenben mint mindenki màs:)
Màsfelöl, rengeteg ember talàlja ezeket a dolgokat is èrdekesnek, fiùk is. Plusz Ott van a szemèlyisèged, ne felejtsd el,hogy nem csak a külsö alapjàn ítèl egy olyasvalaki, akinek valóban komoly szàndèkai lehetnek majd.
A viselkedèsedröl nem írtàl sokat, nem tudom, mennyire vagy nyitott ismerkedèsre, mennyire vagy felszabadult ès közvetlen, vagy milyen a baràti köröd.
Èn nekem nem volt kèk hajam, elvontnak se neveznèm magam, bàr 18 èves koromban volt az elsö baràtom - èn màsban voltam különc, voltak"jelentkezök" de nem èreztem, hogy egy hullàmhosszon lettem volna velük. Müvèszlèlek vagyok, nekem is megvannak a magam furcsa dolgai amit nem vàrok el senkitöl, hogy elfogadjon. Viszont ma is ö a pàrom, akivel 2 ève összejöttem. Mert vele nagyon egy hùron pendülök.
Szóval ez kicsit off, de egy megjegyzes/tanàcs: se baràtot se pàrt nem jó tudatosan keresni, hidd el minden akkor törtènik majd, amikor eljön az ideje. Ez lehet csak az èn hülyesègem sokak szerint de èn hiszem hogy mindenkinek van szànva valaki.
Na de az eredeti kèrdèsre vàlaszolva: nem :) mert biztosan jön majd valaki, aki pont olyan, mint Te!
Nem lattam amit irtal kommentben. Most olvastam. Szerintem ezek nem kizàró tènyezök, majd ha az a valak eljön, èrzel majd biztonsàgot paranoia helyett.
Megjegyzem èn is paranoiàs vagyok bar ez a mai vilàgban nem meglepö: D
Elözö voltam:3
Utánna néztem, szóval te nemi életet nem nagyon akarsz élni?
Folyton azt hinnéd hogy átverlek, megcsallak?
Szerelmet nem is nagyon éreznél irántam?
Urogenitalis rendszerrel kapcsolatos panaszok
Csökkent szexuális érdeklődés
Mentális és viselkedészavarok
Nem figyel a környezetére
Ítélőképesség csökkent
Feszültség érzése
Gyanakvás
Hangulat változékonysága
Ingerlékenység
Közönyösség
Emberi kontaktusok kialakításától való félelem
Társasági helyzetektől való félelem
Társadalmi kapcsolatok csökkenése
Külvilág elidegenedésének érzése
Másoktól való elszakadás, elhidegülés érzése
Testének, testrészeinek idegenszerű megváltozottságát érzi
Tétova rágódás egy meghatározott dolgon
Belső szervekből, a test különböző részeiből eredő kóros szervérzések
Saját testét, valamely testrészét torzultnak érzi
Örömképtelenség
Hangulati nyomottság
Rossz közérzet
Szorongás
Érzelmeit nehezen vagy egyáltalán nem képes kifejezni
Kerüli az emberekkel való kapcsolatot
Fizikális vizsgálatok:
Idegrendszer
Beszűkült tudatállapot
Hangsúlytalan beszéd
Meglassult beszéd
Túl halk beszéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!