Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú hajú fiúként hol ismerkedjek?
A kérdésem az lenne, hogy hosszú hajú fiúként hol tudnék ismerkedni?
Nem sorolnám magam a csúnyák közé, de azért egy Andy Biersack sem vagyok, átlagos külső, csak hát a hosszú haj miatt rossz első benyomást keltek a lányokban, viszont semmi pénzért nem vágatnám le. :D
A rocker lányoknál próbálkoztam be, sikerélményem is volt, amit később csalódásként vettem fel, mert a szubkultúra híveinél itt sajnos a bástya bornál és a 80Ft-os kólánál kimerül a szórakozás fogalma, a beszélgetésekben használatos témák pedig a szexnél kezdődnek és érnek véget.
Én is rocker, vagy inkább metalhead vagyok, de ez a közösség egyáltalán nem vonz, így az lenne a kérdésem, hogy van-e valami olyan szubkultúra, amelyikbe csatlakozva nőnek az esélyeim? Esetleg tiniknek fenntartott ismerkedős oldalak léteznek-e? :D
Vidéki vagyok, így élő ismerkedésnél tényleg csak az alkesz-herbás rocker lányok meg a rövid haj kedvelői léteznek. >.<
17/F
Fb-n nem igazán tudom hogy lehet, én nem próbáltam még, de sok ismerős igen, és legtöbbször koptatják őket a lányok. :D
2-es Borsodban, itt mindennel tarolsz, ami üvegben, és nem palackban van. ^-^
# 6/6 Időpont ma 19:24
Legalább van humorod.
Kellemes meglepetés.
:-)
Nem általánosítottam: "a szubkúltúra híveinél itt", itt, mert az ittenieket ismerem. :D Gondolom, hogy nem mindenhol jellemző az antiszociális punkszerű életmód. :)
Köszi a választ! ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!