Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú hajú fiúként hol ismerkedjek?
A kérdésem az lenne, hogy hosszú hajú fiúként hol tudnék ismerkedni?
Nem sorolnám magam a csúnyák közé, de azért egy Andy Biersack sem vagyok, átlagos külső, csak hát a hosszú haj miatt rossz első benyomást keltek a lányokban, viszont semmi pénzért nem vágatnám le. :D
A rocker lányoknál próbálkoztam be, sikerélményem is volt, amit később csalódásként vettem fel, mert a szubkultúra híveinél itt sajnos a bástya bornál és a 80Ft-os kólánál kimerül a szórakozás fogalma, a beszélgetésekben használatos témák pedig a szexnél kezdődnek és érnek véget.
Én is rocker, vagy inkább metalhead vagyok, de ez a közösség egyáltalán nem vonz, így az lenne a kérdésem, hogy van-e valami olyan szubkultúra, amelyikbe csatlakozva nőnek az esélyeim? Esetleg tiniknek fenntartott ismerkedős oldalak léteznek-e? :D
Vidéki vagyok, így élő ismerkedésnél tényleg csak az alkesz-herbás rocker lányok meg a rövid haj kedvelői léteznek. >.<
17/F
Jaj istenem a borsodi "metalhead-ek"..:D
Metált hallgatok,külsőre nem látszik meg és mivel nem iszom a párszázas borokat meg nem tarhálok cigit mindenkitől máris levagyok divatemberezve:D imádom őket:)))
Dehogy rólad szólt :D
Csak egy jópár borsodi lányra céloztam
Ohh rendben, akkor teljesen megértelek.
Valójában nem Te vagy az, aki egy közösségbe való beilleszkedési kényszer miatt egy stílushoz köti le magát, szóval ne vedd Magadra amit a pózerek mondanak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!