Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek léteznek lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek léteznek lányok ilyen belső tulajdonságokkal illetve érdeklődési körrel 15-20 év körül? (bővebben a leírásban)

Figyelt kérdés

Szóval nekem az alábbiak lennének úgymond az "elvárásaim". Fentről-lefele a fontossági sorrendet követve. Leginkább az első hármat tartom fontosnak a többi már inkább csak a beszélgetést segíti elő, hiszen sok közös téma adott lenne már így.

Szóval ami nálam előny:

-alapvető intelligencia, műveltség, normális helyesírás

-ha szeretsz nevetni, értékeled a humorérzékem

-ha tudsz egyszerre komoly és komolytalan lenni, felismered és megérted az iróniát és a szarkazmust, sőt előszeretettel alkalmazod is

-ha nem a mostani divat mainstream tömeg szar zenéket hallgatod(Despacito, JB, One Direction stb.) hanem előnyben részesíted pl. Eminemet, a Linkin Parkot, Daughter-t vagy TheWeeknd-et stb.

-ehhez hozzátartozik az is, ha egy zenének érdekel, hogy miről szól a szövege tehát van alapvető angol tudásod vagy képes vagy utánanézni

-ha szereted az igényes sorozatokat(Breaking Bad, Prison Break, Mr Robot, Black Mirror stb.) és nem ilyen Való Világ, Édes Élet stb. kereskedelmi TV-s szutyoknál vagy leragadva

-ha figyelemmel követsz valamilyen sportot(pl. focit/F1), tudod mi az a les, és te magad is űzöl valamilyen sportot/testmozgást

-ha szoktál videójátékokkal játszani, vagy legalább nem ódzkodsz tőle

2017. aug. 7. 19:38
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Még mindig léteznek.. #8-as voltam
2018. júl. 7. 23:49
 22/23 anonim ***** válasza:

A nagy része rám is igaz, a zenéket és a videó játékokat kivéve. Videó játékokat nem ismerek. Zenékből a mai popokat hallgatom, de szeretem tudni miről szólnak. Az angol tudásom csak egy-egy sor megértéséhez elég, de a kedvenc számaimnak megnézem a magyar szövegét is.

Sorozatokról annyit, hogy egyiket sem ismerem az "igényesek közül", de én is az igényes sorozatokat nézem. Való világ stb. szóba se jöhet.

A focit imádom, nézem az összes meccset. szeretek sportolni (futni járok naponta).

16/L

2018. júl. 8. 13:33
 23/23 anonim ***** válasza:

Szerintem te igazából egy havert keresel :D

És a leírás nagyon pasisra sikeredett... az ilyen lányokból hiányzik a NŐ!

2018. nov. 18. 22:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!