Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek léteznek lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek léteznek lányok ilyen belső tulajdonságokkal illetve érdeklődési körrel 15-20 év körül? (bővebben a leírásban)

Figyelt kérdés

Szóval nekem az alábbiak lennének úgymond az "elvárásaim". Fentről-lefele a fontossági sorrendet követve. Leginkább az első hármat tartom fontosnak a többi már inkább csak a beszélgetést segíti elő, hiszen sok közös téma adott lenne már így.

Szóval ami nálam előny:

-alapvető intelligencia, műveltség, normális helyesírás

-ha szeretsz nevetni, értékeled a humorérzékem

-ha tudsz egyszerre komoly és komolytalan lenni, felismered és megérted az iróniát és a szarkazmust, sőt előszeretettel alkalmazod is

-ha nem a mostani divat mainstream tömeg szar zenéket hallgatod(Despacito, JB, One Direction stb.) hanem előnyben részesíted pl. Eminemet, a Linkin Parkot, Daughter-t vagy TheWeeknd-et stb.

-ehhez hozzátartozik az is, ha egy zenének érdekel, hogy miről szól a szövege tehát van alapvető angol tudásod vagy képes vagy utánanézni

-ha szereted az igényes sorozatokat(Breaking Bad, Prison Break, Mr Robot, Black Mirror stb.) és nem ilyen Való Világ, Édes Élet stb. kereskedelmi TV-s szutyoknál vagy leragadva

-ha figyelemmel követsz valamilyen sportot(pl. focit/F1), tudod mi az a les, és te magad is űzöl valamilyen sportot/testmozgást

-ha szoktál videójátékokkal játszani, vagy legalább nem ódzkodsz tőle

2017. aug. 7. 19:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Egy kis változtatással a végén ilyen vagyok:)
2018. márc. 10. 22:37
 12/23 anonim ***** válasza:
Totálisan én, ámbár 14. életévemet taposom.:)
2018. márc. 18. 22:10
 13/23 anonim ***** válasza:

Az első három igaz rám.

A mai zenéket kezdem unni, inkább a 90-es/2000-es évek elejéből hallgatok zenét

Angolul remekül tudok

Sorozatok, sporthírek követésére valamint videójátékozásra pedig egyszerűen nincs időm

18L

2018. márc. 18. 23:05
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

A Prison Break igényes sorozat?Sportot követni,nézni a világ egyik legfeleslegesebb és legbutább dolga,ebbe sokan bele fognak kötni,de ez nem saját vélemény,ez tény.

Szerintem ne ilyen konkrét kritériumok alapján keress egy lányt.

Ha egy lány intelligens és művelt,valószínűleg nem fog édeséletet nézni,a zenei ízlést főleg ne sorold ide,szerintem az szinte mindentől szubjektív magamból kiindulva,és ismét előjön,egy intelligens lány valószínűleg nem fog kizárólag csak(!) tömeg zenét hallgatni.

2018. márc. 19. 00:11
 15/23 anonim ***** válasza:
Én is ilyen lányt keresek :)
2018. márc. 19. 13:23
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
En meg olyan oldalt keresek ami nem megy at tarskeresobe!
2018. márc. 19. 15:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Elveszítetted a tökéletes lányt.
2018. márc. 26. 22:03
 18/23 anonim válasza:

Igen, léteznek. Én is ilyen vagyok😁

15 éves lány

2018. ápr. 1. 02:54
 19/23 anonim válasza:
Na találtál azóta ilyen lányt?
2018. jún. 15. 15:30
 20/23 anonim válasza:
Na te aztan nagy egyetemi tudassal rendelkezhetsz ha ilyen elvarasaid vannak hogy ennyire okos no kell:D
2018. júl. 7. 22:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!