Milyen belső tulajdonságokkal kell bírnia egy srácnak hogy szeressék a csajok?
Hát el kell döntened, hogy lányt szeretnél vagy nőt. :) Ugyanis a kettő között van különbség. A lányok, vagy kislányok inkább még keresik az izgalmat és nem érdekli őket ha a srác iszik vagy analfabéta csak legyen benn izgalom. Sok nő ezzel szemben hű, megértő társat keresnek az életükhöz, akivel lehet beszélgetni, nem fél beszélni a problémákról sem és van benne azért magabiztosság, de ha kell akkor kész kompromisszumot kötni. Nekem ezek a jellemzők, amik tetszenek, de mindenki más típusú embert keres. De ha elfogadsz egy tanácsot ne játszd meg magad,azért, hogy tetsszél valakinek, mert az előbb utóbb kibukik hogy amit játszol az nem a valóság. :)
20/N
Egyszer valaki azt kérdezte tőlem, hogy a lányoknak miért kellenek a rosszfiúk, akik nem jók.
Nem értettem a kérdését, mert sajnos ő is olyan kis vaksi volt, hogy nem vette észre, hogy olyan sok értelmes, normális lány van, aki nem a részeg hüyékkel akar járni. Nyisd nagyra a szemed, és látni fogod, hogy nagyon sok olyan lány van, aki bírja a normális fiúkat. Hát, hajrá!
No, tegyünk azért különbséget a tinilányok és az érett nők között. Előbbi evolúciós okokból kifolyólag valóban jobban hajlik a "rosszfiúk" felé, míg utóbbi a férfias értékeket preferálja.
Hogy érthetőbben elmagyarázzam: majd nem minden lány csonka családban nő fel. Ott van ugyan apu, de még sincs ott. Szereti azt hinni, hogy a gyermek (főleg a leánygyermek) nevelése anyu dolga, és elég, ha ő ehhez megteremti a biztos anyagi hátteret. Tehát nem törődik annyit a lányával mint amennyit az igényelne. Ez a "nem törődöm veled" magatartás óhatatlanul apu képéhez kötődik, és a lány, mivel tudat alatt még mindig apu szeretetét szeretné kiharcolni, az olyan fiúk után kezd érdeklődni, aki nem törődik vele.
Félreértesz, kérdező, én csak a magyarázatát adtam, hogy miért "szeretik" a lányok a rosszfiúkat, de tanácsolni ilyet sohasem tanácsolnék. A lány nem hülye. Ha megkapta a rosszfiút, hamar rájön, hogy az ROSSZ fiú.
Tartsd istennőnek a csajt kérdező Bálványozd, tiszteld és imádd. Megérdemli, mert ő lesz az, aki széppé teszi az életedet. De csak akkor, ha te is széppé teszed az övét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!