Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen belső tulajdonságokkal...

Milyen belső tulajdonságokkal kell bírnia egy srácnak hogy szeressék a csajok?

Figyelt kérdés
Az miért van hogy szívesebben vannak a lányok egy olyannal aki holt részegre issza magát,majd hogy nem analfabéta,hülye, és bunkó, ezt az imént említett srácot egy csaj kivitte smárolni mert bejön neki, hozzáteszem nem rossz csaj.Én meg valamilyen szinten normális vagy nem is hiszem, hogy ronda,nem vagyok bunkó,és nem iszom le magam.Véleményeket szeretnék kérni hogy miért van és mi tévő legyek?

2016. júl. 24. 10:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
66%
a nőknek mindig az kell aki otthagyja, megalázza, bántja őket, aki elérhetetlen, aki rossz. Persze csak 30 felett jönnek rá, hogy ilyennek nem lehet szülni, akkor meg bezzeg már kell a rendes kedves rzéki srác. Nekem is pont ezért nincs nőm, túlságosan törődő vagyok.
2016. júl. 24. 10:44
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Hát el kell döntened, hogy lányt szeretnél vagy nőt. :) Ugyanis a kettő között van különbség. A lányok, vagy kislányok inkább még keresik az izgalmat és nem érdekli őket ha a srác iszik vagy analfabéta csak legyen benn izgalom. Sok nő ezzel szemben hű, megértő társat keresnek az életükhöz, akivel lehet beszélgetni, nem fél beszélni a problémákról sem és van benne azért magabiztosság, de ha kell akkor kész kompromisszumot kötni. Nekem ezek a jellemzők, amik tetszenek, de mindenki más típusú embert keres. De ha elfogadsz egy tanácsot ne játszd meg magad,azért, hogy tetsszél valakinek, mert az előbb utóbb kibukik hogy amit játszol az nem a valóság. :)

20/N

2016. júl. 24. 10:49
 3/11 A kérdező kommentje:
16/F nőt nem akarok csak lányt,de ez így nem fog összejönni, mert nem is tudok ekkora bunkó lenni lelki ismeret furdalás nélkül.
2016. júl. 24. 11:02
 4/11 anonim ***** válasza:
A nők azokat a férfiakat szeretik, akik teljesen leváltak a szüleikről, önfenntartók, van valamilyen fevékenységből sikerélményük, ami miatt magabiztosak, egyedül is kiegyensúlyozottak és nem kell nekik minden áron a kiszemelt nő. Azért vannak vele, mert élvezik a nő társaságát, nem pedig valamilyen lelki sérült fickó mamapótlót lát bennük.
2016. júl. 24. 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:
Második vagyok. :) Nő lehet valaki már 16 évesen is. Nem kor függő. Csak így akartam szemléltetni a lelkületbeli különbséget.
2016. júl. 24. 11:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyszer valaki azt kérdezte tőlem, hogy a lányoknak miért kellenek a rosszfiúk, akik nem jók.

Nem értettem a kérdését, mert sajnos ő is olyan kis vaksi volt, hogy nem vette észre, hogy olyan sok értelmes, normális lány van, aki nem a részeg hüyékkel akar járni. Nyisd nagyra a szemed, és látni fogod, hogy nagyon sok olyan lány van, aki bírja a normális fiúkat. Hát, hajrá!

2016. júl. 24. 15:07
 7/11 anonim ***** válasza:

No, tegyünk azért különbséget a tinilányok és az érett nők között. Előbbi evolúciós okokból kifolyólag valóban jobban hajlik a "rosszfiúk" felé, míg utóbbi a férfias értékeket preferálja.

Hogy érthetőbben elmagyarázzam: majd nem minden lány csonka családban nő fel. Ott van ugyan apu, de még sincs ott. Szereti azt hinni, hogy a gyermek (főleg a leánygyermek) nevelése anyu dolga, és elég, ha ő ehhez megteremti a biztos anyagi hátteret. Tehát nem törődik annyit a lányával mint amennyit az igényelne. Ez a "nem törődöm veled" magatartás óhatatlanul apu képéhez kötődik, és a lány, mivel tudat alatt még mindig apu szeretetét szeretné kiharcolni, az olyan fiúk után kezd érdeklődni, aki nem törődik vele.

2016. júl. 25. 15:25
 8/11 anonim ***** válasza:
*majdnem minden lány
2016. júl. 25. 15:26
 9/11 A kérdező kommentje:
Azaz ne tegyek lépéseket a lány megszerzése iránt hanem "sz@rjam le",és meglátom,hogy érdeklődik irántam vagy sem?Hogy érhetem el ezt amit leírtál,mert mindenkiért nincs azért oda a csaj aki nem foglalkozik vele?
2016. júl. 25. 20:46
 10/11 anonim ***** válasza:

Félreértesz, kérdező, én csak a magyarázatát adtam, hogy miért "szeretik" a lányok a rosszfiúkat, de tanácsolni ilyet sohasem tanácsolnék. A lány nem hülye. Ha megkapta a rosszfiút, hamar rájön, hogy az ROSSZ fiú.

Tartsd istennőnek a csajt kérdező Bálványozd, tiszteld és imádd. Megérdemli, mert ő lesz az, aki széppé teszi az életedet. De csak akkor, ha te is széppé teszed az övét.

2016. júl. 26. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!