Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként lehetséges bármilyen belső tulajdonságokkal kompenzálni a külsőségbeli problémákat?
Sokat foglalkozom a külsőmmel nem hagyom el magamat, de ettől függetlenül ebben az életben már nem leszek egy Victoria Secret Modell, az adottságaim miatt.
Szóval nőknél is vannak ilyen kiskapuk mint a férfiaknál az magabiztosság, humor, vagy intelligencia?
Vagy nőknél ennyire csak a külső? :(
Ne tökéletes akarj lenni, hanem önmagad.
Egyébként együtt érzek veled, mert tudom saját tapasztalatok alapján, hogy pont az öl meg mindent, hogy túl sokat foglalkozol a külsőddel. Így sose tudod társaságban felszabadultan önmagadat adni, és esélyt sem adsz arra, hogy például a lelkedbe szeressen valaki. Ez elveszi az önbizalmad, és ezáltal a kisugárzásod se lesz jó. Egyszerűen csak el kell fogadnod magad. Úgy vagy tökéletes, ahogy megszülettél, ne próbálj meg "jobb" lenni, mert már most is elég jó vagy.
A nőknél is ugyanúgy megvannak ezek. Én például szerettem már bele olyan lányba, aki külsőleg először nem vonzott, de ahogy megismertem, egyre jobban megtetszett. Ezért is tudom, hogy a külső az valójában semmi...
A lelki kötődés sose fog felérni a testi vonzalomhoz, hidd el.
Belépőnek jó, ha van humorod, és kicsit kacér vagy. Ha érzik, hogy lehet esély nálad egy kis szexre.
Amivel meg is fogod, az a szex! Persze ha különösen jó, csak akkor.
Mindig csodálkoznak, hogy tudok felszedni ilyen jó pasikat. Hát így. :)
És nem napokig tartó szexviszonyokról beszélek, hanem 7 és 5 éves kapcsolatokról!
(És persze istenien főzök, aranyos vagyok, stb, de ez önmagában kevés lenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!