Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorin szoktatok ismerkedéssel próbálkozni?
Figyelt kérdés
Itt most a párkapcsolati és baráti célokra is gondolok. Én szívesen beszélgetek neten emberekkel, de csak baráti kezdeményezéssel, esetleg később alakulhat valami, ha minden megfelel, viszont voltak olyanok, akik az első üzenetben leírták, hogy párkapcsolatot akarnak. :D Ezt én nem ítélem el, de furák voltak az ilyen emberek.
Ti milyen gyakran próbálkoztok nethavert/barátot/barátnőt szerezni itt GyK-n? Vagy más internetes platformon?
Plusz kérdés: hol találhatok a neten érdekes embereket?
2017. júl. 31. 20:12
11/18 anonim válasza:
Én is úgy vagyok vele hogy akikkel írtam vagy már nem írunk vagy csak pár szót. Ez sajnos nem a legjobb hely erre a célra.. :\
12/18 anonim válasza:
Igen! Vagyis nem szoktam ráírni senkire de ha valaki ír szivesen elcsevegek szinte mindíg vele :)
13/18 anonim válasza:
Sokszor fordul elő, hogy írok valakinek, olyan 50-60%-ban kapok is választ, ezeknek a fele egyszercsak random nem ír vissza, a maradékkal meg kb mindig facebookos ismerkedés lesz, de ők meg mindig távol laktak, tálálkozóra sose került sor, pedig mér többszpr is volt, hogy a lány is szeretett volna talizni velem. Ja és van egy csaj, aki pedig netes havercsajszi lett. Szóval friendzone. Vele napi szinten írogatok. Akikkel favebookos csevegéabe keveredtem szinte mindig nagyon jól elírogatunk, csak tali hiányában unalmas lesz. Néha oesig én rézom le azokat a csajokat, akik vissza se kérdeznek, vagy egyszavas válaszokat írnak. Meg egyszer egy dilis csajt is kifogtam, aki kb 3 mondat után szerelmet vallott nekem :D
14/18 anonim válasza:
igen, ismertem már meg itt embereket csak nem tartottak túl sokáig az ismeretségek..
15/18 anonim válasza:
Én is ismerkedtem már itt egy lánnyal, de aztán szó nélkül eltűnt. Soha többet! 20/F
16/18 anonim válasza:
A nagy része eltűnik, vissza sem írnak
17/18 anonim válasza:
#15 vagyok. Igaz, hogy azt írtam, hogy soha többet, de olyan esetre nem számítottam, hogy egy lány fog ismerkedést kezdeményezni, ami kicsit más tészta. Egy ilyenre nem tudtam nemet mondani... Azóta is beszélünk, és ő már tuti nem fog eltűnni.:D
18/18 anonim válasza:
Itt mindig ugy eltudnak tunni az emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!