Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen fiúként már késő elkezdeni próbálkozni valakinél?
Figyelt kérdés
Eddig sosem próbálkoztam senkinél.
De lehet nem is nagyon kellene,mert gondolom az már hátrány hogy 18 évesen szűz vagyok és sosem flörtöltem még senkivel,mert furcsának tartanának,ha megtudnák a lányok.
2017. jan. 4. 21:11
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Mert nem 14 évesen kell csajozgatni. Addig még az iskolára kell figyelni meg a tanulásra, bár ezt szerintem mondták már neked. Meg egyébként is sosem késő.
2/5 anonim válasza:
18 evesen hogy lenne keso? Elotted az egesz elet..:D
4/5 anonim válasza:
18 évesen vesztettem el :D Fiú vagyok igen. Szóval nem hiszem hogy ezzel bármi lenne. Büszkén vállalom hogy érett fejjel ugrottam bele az intim élet örömeibe.
5/5 anonim válasza:
Akkora egy idiota vagy.. batam a szadat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!