Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Gyakorin szoktatok ismerkedéss...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyakorin szoktatok ismerkedéssel próbálkozni?

Figyelt kérdés

Itt most a párkapcsolati és baráti célokra is gondolok. Én szívesen beszélgetek neten emberekkel, de csak baráti kezdeményezéssel, esetleg később alakulhat valami, ha minden megfelel, viszont voltak olyanok, akik az első üzenetben leírták, hogy párkapcsolatot akarnak. :D Ezt én nem ítélem el, de furák voltak az ilyen emberek.

Ti milyen gyakran próbálkoztok nethavert/barátot/barátnőt szerezni itt GyK-n? Vagy más internetes platformon?

Plusz kérdés: hol találhatok a neten érdekes embereket?

2017. júl. 31. 20:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Ezen az oldalon nem akarnak velem társalogni a lányok.

...nem is értem miért...

2017. júl. 31. 20:14
 2/18 anonim válasza:
100%
Én is így vagyok ahogy te, először random beszélgessek valakivel, aztán ha úgy alakul akkor bármi lehet, csak sokakat nem érdekel az egész annyira hogy hosszabb távon folytasson beszélgetést.
2017. júl. 31. 20:15
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem innen a gyakoriról van nethaverom :)

De attól még a neten jobb vigyázni...

2017. júl. 31. 20:16
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy ismerősöm van akit innen ismerek.

Én bárkivel szívesen elbeszélgetek csajokkal és még képre sem megyek.

2017. júl. 31. 20:17
 5/18 anonim ***** válasza:
Hát én ismerkedés céljából nem írok rá senkire, de ha úgy alakul természetesen nem utasítom el. Volt innen haverom, barátnőm, de amúgy nincsenek ilyen céljaim.
2017. júl. 31. 20:19
 6/18 anonim ***** válasza:
Innen volt két barátnőm, de ez már nem mai történet. Illetve van egy netes lány barát féleségem is innen. De nyitott vagyok bárkire, akár barátság akár más. Sok rendes ember van itt.
2017. júl. 31. 20:22
 7/18 anonim ***** válasza:

Persze,tessék:

!Barátnőt keresek 20/F!

Megfelel :P

2017. júl. 31. 20:46
 8/18 anonim válasza:
Elég szar ez az oldal ismerkedésre, próbálkoztam már csomószor, de vagy vissza sem írtak, vagy néhány levélváltás után eltűntek.
2017. júl. 31. 21:40
 9/18 anonim ***** válasza:
75%

Én írtam pár embernek itt netbarát/barátnő szerzés szempontjából de kb senki sem vàlaszolt rip me

A fiúk akik nekem írogatnak meg többnyire vagy lábfétisesek vagy komoly kapcsolatot keresnek

Régebben próbáltam tumblrn szerezni barátokat de kb csak depizős embereket talàltam, ami elég fárasztó hosszútávon:D

Amúgy nyugodtan írhat akárki aki vágyik egy nethaverinára~☆

16/L

2017. júl. 31. 21:59
 10/18 anonim ***** válasza:
Egyetlen ember van, akivel itt tartom a kapcsolatot, vele is csak baráti szinten, hetente néhányszor dobunk egy üzit egymásnak, hogy él-e még. :D Azontúl nem nagyon ismerkedem errefelé...
2017. júl. 31. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!