Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyakorin szoktatok ismerkedéssel próbálkozni?
Itt most a párkapcsolati és baráti célokra is gondolok. Én szívesen beszélgetek neten emberekkel, de csak baráti kezdeményezéssel, esetleg később alakulhat valami, ha minden megfelel, viszont voltak olyanok, akik az első üzenetben leírták, hogy párkapcsolatot akarnak. :D Ezt én nem ítélem el, de furák voltak az ilyen emberek.
Ti milyen gyakran próbálkoztok nethavert/barátot/barátnőt szerezni itt GyK-n? Vagy más internetes platformon?
Plusz kérdés: hol találhatok a neten érdekes embereket?
Ezen az oldalon nem akarnak velem társalogni a lányok.
...nem is értem miért...
Nekem innen a gyakoriról van nethaverom :)
De attól még a neten jobb vigyázni...
Nekem egy ismerősöm van akit innen ismerek.
Én bárkivel szívesen elbeszélgetek csajokkal és még képre sem megyek.
Persze,tessék:
!Barátnőt keresek 20/F!
Megfelel :P
Én írtam pár embernek itt netbarát/barátnő szerzés szempontjából de kb senki sem vàlaszolt rip me
A fiúk akik nekem írogatnak meg többnyire vagy lábfétisesek vagy komoly kapcsolatot keresnek
Régebben próbáltam tumblrn szerezni barátokat de kb csak depizős embereket talàltam, ami elég fárasztó hosszútávon:D
Amúgy nyugodtan írhat akárki aki vágyik egy nethaverinára~☆
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!