Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélyem sincs barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Úgy érzem sosem lesz barátnőm, mert nem vagyok elég jóképű, menő és nagyszájú. Nem bulizok sokat, nem járok gyúrni, és a többség azt mondja nem is nézek ki jól. Szerintetek igazuk van? Privátban küldhetek képet az arcomról.2017. júl. 27. 14:29
11/19 anonim válasza:
Nahh küld. Bár nem hinném hogy ronda vagy:)
16L
13/19 anonim válasza:
Ilyen az élet, én is ronda vagyok, ki is nevetnek érte aztán majd magányos maradok egész nyomorult életemre :(
14/19 anonim válasza:
Megértelek kérdező..... Sajnos én is ronda vagyok...... Vékony vagyok, elállnak a füleim és kisfiús arcom van..... Egy lánynak sem vagyok az esete, minden lány rondának tart......... 21/F
17/19 anonim válasza:
Haver tudod, hogy én milyen borzasztó ronda és kövér vagyok? És olyan szexi, pénzes, kedves és okos barátnőm van, hogy hűűű. De ezt nem csak én mondom, hanem a haverjaim is! A belső számít hidd el. Ja, és ne görcsölj rá! Én sem hittem el, hogy ez számít, de tényleg számít!
18/19 anonim válasza:
Vagy nézd meg Horváth Charliet. Ő sem volt egy Adonisz, mégis az egész világon mindenhol voltak csajai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!