Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen fiúk egyáltalán, vagy túl magasak az elvárásaim?
Tudom, hogy senki sem tökéletes, de gondolkodtam azon, hogy vannak e egyáltalán olyan fiúk/később férfiak, akik a következő tulajdonságok akár 85%-át is magukénak tudhatják.
Tehát:
VICCES, de ha komoly/fontos dologról van szó, akkor FELELŐSSÉGTELJES, OKOS, IGÉNYES, FIGYELMES, GONDOSKODÓ, meg tudunk egyezni félúton, tehát KOMPROMISSZUMKÉPES, ŐSZINTE, mindent meg tudunk beszélni, NEM SÉRTŐDÉKENY annyira, hogy mindenen azonnal felkapja a vizet, nem erőltetünk semmit a másikra, de mindig megpróbáljuk egymás szemszögéből is megvizsgálni a helyzeteket, lehetőleg ne dohányozzon, és ne igyon sok alkoholt, vigyázzon az egészségére, ne sajnálja a pénzt költeni, de be tudja osztani, vannak közös érdeklődéseink, hasonlóan látjuk a dolgokat, de sosem leszünk a másik számára unalmasak, MINDIG LESZ MIRŐL BESZÉLNÜNK, ha kell, olyan mint egy LEGJOBB BARÁT, majd a legjobb APA, akivel a gyerekeinket együtt felnevelhetjük, és akivel együtt öregedhetünk majd meg :)
Külső terén sosem voltak olyan magasak az elvárásaim, általában az arcot nézen jobban, mint az alkatot, a barna szem+barna haj az bejövős. Meg hát jobban érezném magam, ha magasabb, mint én.
Nem árt, ha sportol valamit, ne legyen teljesen lusta, de persze nem igényem a kockahas, vagy ilyenek, csak ne legyen 25 éves korára hatalmas sörhasa, na. Azthiszem, ennyi :D
Ne haragudj,de nem érzed úgy,hogy kicsit "elfogadóbbnak" kéne lenned.
Én is persze,egy olyan lányt keresek,aki megértő,aranyos,kedves,jó az ágyban, formás a feneke,kicsi formás a melle, szép az arca,jó a teste, tud főzni, jó beszélgetőpartner, hűséges,őszinte,mindenben segít.
Ugye milyen nehéz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!