Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen fiúk egyáltalán, vagy túl magasak az elvárásaim?
Tudom, hogy senki sem tökéletes, de gondolkodtam azon, hogy vannak e egyáltalán olyan fiúk/később férfiak, akik a következő tulajdonságok akár 85%-át is magukénak tudhatják.
Tehát:
VICCES, de ha komoly/fontos dologról van szó, akkor FELELŐSSÉGTELJES, OKOS, IGÉNYES, FIGYELMES, GONDOSKODÓ, meg tudunk egyezni félúton, tehát KOMPROMISSZUMKÉPES, ŐSZINTE, mindent meg tudunk beszélni, NEM SÉRTŐDÉKENY annyira, hogy mindenen azonnal felkapja a vizet, nem erőltetünk semmit a másikra, de mindig megpróbáljuk egymás szemszögéből is megvizsgálni a helyzeteket, lehetőleg ne dohányozzon, és ne igyon sok alkoholt, vigyázzon az egészségére, ne sajnálja a pénzt költeni, de be tudja osztani, vannak közös érdeklődéseink, hasonlóan látjuk a dolgokat, de sosem leszünk a másik számára unalmasak, MINDIG LESZ MIRŐL BESZÉLNÜNK, ha kell, olyan mint egy LEGJOBB BARÁT, majd a legjobb APA, akivel a gyerekeinket együtt felnevelhetjük, és akivel együtt öregedhetünk majd meg :)
Külső terén sosem voltak olyan magasak az elvárásaim, általában az arcot nézen jobban, mint az alkatot, a barna szem+barna haj az bejövős. Meg hát jobban érezném magam, ha magasabb, mint én.
Nem árt, ha sportol valamit, ne legyen teljesen lusta, de persze nem igényem a kockahas, vagy ilyenek, csak ne legyen 25 éves korára hatalmas sörhasa, na. Azthiszem, ennyi :D
A leírásnak teljesen megfelelek, kivéve az előre meg nem válaszolható dolgokat, mint pl. van-e közös érdeklődési kör,lesz-e miről beszélni.
Bár én már a 20-as éveim elején járok, tini koromban még korántsem feleltem volna meg ezeknek. Éretlen voltam, de vannak olyan tinik, akik érettebbek.
Nem javaslom,hogy 20-on éveseket keress, mert nem tudnátok egymással mit kezdeni, szexen kívül te sem tudnál neki komolyabb dolgot nyújtani. De hidd el, vannak a tinik között is ilyenek, vagy nagyon hasonlóak. Egész jó dolgokat írtál, éretten fogalmazol, veled biztosan lehetne komolyra tervezni, éppen ezért talán nem lesz könnyű dolgod, de ha találsz valakit,akkor valószínűleg jól választottál és nem csak"összejöttél valakivel".
10; bocsi, tényleg a rossz szót használtam, nem is értem, miért ezt írtam, miközben te a kisarkítanit írtad :D
Hát nehéznek hangzik ez a házas élet, a feleségedben lehetne egy kis empátia, és hagyhatna aludni, hogyha tudja, hogy te korán kelsz.
Mondd neki, hogy addig menjen át a másik szobába olvasni.
11: köszi :)
Szia!
Az én papám és mamám már 48 éve együtt vannak.
Az én papuskám pont ilyen amit felsoroltál.
Soha az életbe nem csalták meg egymást pedig a papám megtehette volna, hátha vki még ismeri. A neve: Lados. (Sokan így hívták) ők kezdték el mo-n a budy önmutogatást vagy ezt, h hívják. Olyanokat tudott megcsinálni, h azt senki más nem (kivéve a Jacky Chan-asszem vhogy így hívják) kva jól nézett ki. Mindig van miről nekik beszélgetni, nem unják egymást, együtt tv-znek, veszekedni hülyeségeken szoktak (a veszekedés kell) ;)
Orvostól orvosig járnak együtt Sokszor kb 3 óránát is vártak egymásra. (Mert itt az orvosellátás katasztrófa)
Mindent együtt csinálnak, kedveskednek egymásnak amiben csak lehet.
Együtt nevelték fel gyermekeiket, úgy h nem hagyták el egymást!
Én csak ezt az egy kis történetet tudok.
Mai világba is vannak ilyenek remélhetőleg.
Nkm is ez az elképzelésem, mint neked :D
14/l
12: igazad van, általában itt is húszonévesek írnak rám, de ugye míg én a középsuli padjait koptatom, ők meg már dolgoznak, stb. Értelme nem lenne valószínűleg a kapcsolatnak, mert ők már hosszútávra/örökre terveznének, miközben én még a 18-at sem töltöttem be.
Ja, hát azt is mondják sokszor, hogy maximalista vagyok, és tényleg nem szeretnék csak úgy összejönni valakivel, lehet, ha így folytatom macskákkal öregszem meg. Kettő már most is van :D
hát ha nem is 85% de legalább 80%
mert az ilyeneket nem tudom garantálni hogy mindíg lesz e miről beszélgetnünk...
vagy hogy én lennék a legjobb apa, minden esetre ha lenne gyerek igyekeznék olyan apa lenni akire felnézhet a gyerek, akivel bármit meg oszthat és tudhatná hogy én ott vagyok neki :D
szóval inkább csak 80% mert nem mindent lehet garantálni
Persze, egy csomó mindent nem lehet látni előre, ez érthető.
Ment a zöld kéz. :D
Kedves kérdező, ellentmondasz önmagadnak!
"12: igazad van, általában itt is húszonévesek írnak rám, de ugye míg én a középsuli padjait koptatom, ők meg már dolgoznak, stb. Értelme nem lenne valószínűleg a kapcsolatnak, mert ők már hosszútávra/örökre terveznének, miközben én még a 18-at sem töltöttem be.
Ja, hát azt is mondják sokszor, hogy maximalista vagyok, és tényleg nem szeretnék csak úgy összejönni valakivel, lehet, ha így folytatom macskákkal öregszem meg. Kettő már most is van :D"
Főleg az első bekezdésed különös: Te kitűnő tárasat és jó apát keresel, itt meg azt írod: "én a középsuli padjait koptatom, ők meg már dolgoznak, stb. Értelme nem lenne valószínűleg a kapcsolatnak, mert ők már hosszútávra/örökre terveznének, miközben én még a 18-at sem töltöttem be."
Te rövidtávra tevezed a jó Apa sztorit?
az nem baj, ha a férfi pár évvel nagyobb, dolgozhat MÁR! legalább lesz egy kis élettapasztalata.
Hidd el, még 10 év korkülönbség se tragikus. Ha te 17 vagy (kb ennyire saccolom az írásod alapján), a fiú meg 22-25, az nem gond. Ismerek olyan párt, ahol a lány 15 éves, a férfi meg 28 (!!!!), és közös jövőt terveznek. A lány hihetelten komly lett, a férfi meg tiszteletben tartja a lány kiskorúságát, és vár rá.
A mindenrol van mirol beszelni meg a nem untatjatok egymast az nagyon attol fugg mennyire illik hozzad ugyetve h eltudtok e jol beszelgetni
Ezeket leszamitva eleg sok ilyen fiu van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!