Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem vannak ilyen "durva" elvárásaim? 15/f
Én is igy gondoltam. Mármint ezekkel az elvárásokkal voltam én is megáldva. Aztán jött egy srác aki kb egyiknek sem felelt meg és belészerettem. Az már egy másik dolog hogy ez a kapcsolat teli van kételyekkel és részemről szenvedéssel.
A lényeg hogy majd amikor neked is lesz egy olyan lány aki megfog kívül belül akkor nem fog érdekelni hogy cigizik-e vagy szűz-e esetleg hogy iszik vagy otthon ülős személyiség.
Soha nem tudhatod hogy kinek mi a háttere miert olyan amilyen vagy éppen miért tesz olyan dolgokat amik számodra érthetetlen.
Láss a dolgok mögé. És ha jön egy lány aki megfog de cigizik és amiket felsoroltál mind csinálja/csinálta de közben normális akkor ne hagyd elmenni. Reméllem érted a lényeget. De mindenek függvényében az elvárásaid nem nagyok.
16L
A cigi szagától én is rosszul vagyok, ha valaki szeretne cigizzen de ne velem szagoltassa. Alkoholfogyasztásom abból áll hogy esetleg amikor a szüleim isznak egy keveset (ők sem szoktak lerészegedni) akkor és is iszok egy keveset, évi kb 3 alkalommal szóval eddig remek. Ott bukik meg az ötlet hogy fémdarabokat gyűjtök meg mágneseket meg ilyesmiket és azokkal szoktam játszani és jobban preferálom az otthon maradást a saját városomban. Mondjuk rendszeresen járok külföldre szóval kimozdulni kimozdulok csak nem minden nap.
Szerintem biztos vannak olyan lányok akik ezeknek az elvárásoknak eleget tesznek szóval nem "túl sok" ez.
Az otthonmaradásos dologgal az a probléma hogy vannak helyek ahol nem lehet egy jobb baráti társaság nélkül kimozdulni mert 1 nincs mit csinálni 2 vannak helyek ahol kisebb csoportok mászkálnak és szabadon beleköthetnek az egyedül járkáló emberekbe. Meg a rosszabb baráti körök sok mindenkit belerángatnak az alkoholfogyasztásba vagy a cigizésbe. A cigizés ellen az még "jó" ha allergiás vagy mindenre és nem kapsz levegőt (pl asztma) de sok hülye még az asztmás "barátait" is "meg akarja kínálni" mert az a menő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!