Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagy elvárásaim vannak?
9 hónapos párkapcsolatom volt amiből egyes dolgokat megtanultam. Ennek kb 10 hónapja lett vége. Azóta próbálkozott pár fiú, de szinte mind facebookon ami nem is lenne baj, de szerintem nem lehet úgy párkapcsolatot létesíteni ha a fiú, akit addig nem is ismertem egyből szépségnek nevez, becéz, a beszélgetés folyamán nem is kérdezi meg, hogy miket szeretek csinálni szabadidőmben, hanem szinte egyből randira hív. Eddig mind elfogadtam és elmentem a találkozókra, de ha észrevettem, hogy a fiúval csak sablonos dolgokról beszéltünk és nem éreztem vonzalmat akkor hanyagoltam a kapcsolat kialakulását. Én nem szeretnék több, mint 4 évvel idősebb barátot, mert szerintem számít a korkülömbség, mivel csak 18 éves vagyok. Arra is szoktam gondolni, hogy ősszel 60 km-rel messzébb fogok lakni és lehet ez is gátolná a kacsolatot.
18/L
Nincsenek, ertheto hogy olyanra vagysz, akivel lehet normalis dolgokrol beszelni, egy jo konyrol vagy pszichológiarol, vagy barmi egyebrol ami nen caak azt fedi le, hogy o neki te mennyire tetszel :D
17f
Nem nagy elvárás, de ha a verda nem indul általában kell neki egy kis lökés (sajna ebbe tartozok én is akinek kell egy kis lökés), ha utána se akarja akkor meg ott kell hagyni mondván szép magyar munkás szavakkal "ott rohadjon meg"...
Jó ez így erős fogalmazás, de a lényeget akkor összefoglaltam benne.
Az a 60 km-es dolog meg... Hát tény és való, hogy nem egy mindennapi utazásra megfelelő táv, de mindent meg lehet oldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!