Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen fiúk egyáltalán, vagy túl magasak az elvárásaim?
Tudom, hogy senki sem tökéletes, de gondolkodtam azon, hogy vannak e egyáltalán olyan fiúk/később férfiak, akik a következő tulajdonságok akár 85%-át is magukénak tudhatják.
Tehát:
VICCES, de ha komoly/fontos dologról van szó, akkor FELELŐSSÉGTELJES, OKOS, IGÉNYES, FIGYELMES, GONDOSKODÓ, meg tudunk egyezni félúton, tehát KOMPROMISSZUMKÉPES, ŐSZINTE, mindent meg tudunk beszélni, NEM SÉRTŐDÉKENY annyira, hogy mindenen azonnal felkapja a vizet, nem erőltetünk semmit a másikra, de mindig megpróbáljuk egymás szemszögéből is megvizsgálni a helyzeteket, lehetőleg ne dohányozzon, és ne igyon sok alkoholt, vigyázzon az egészségére, ne sajnálja a pénzt költeni, de be tudja osztani, vannak közös érdeklődéseink, hasonlóan látjuk a dolgokat, de sosem leszünk a másik számára unalmasak, MINDIG LESZ MIRŐL BESZÉLNÜNK, ha kell, olyan mint egy LEGJOBB BARÁT, majd a legjobb APA, akivel a gyerekeinket együtt felnevelhetjük, és akivel együtt öregedhetünk majd meg :)
Külső terén sosem voltak olyan magasak az elvárásaim, általában az arcot nézen jobban, mint az alkatot, a barna szem+barna haj az bejövős. Meg hát jobban érezném magam, ha magasabb, mint én.
Nem árt, ha sportol valamit, ne legyen teljesen lusta, de persze nem igényem a kockahas, vagy ilyenek, csak ne legyen 25 éves korára hatalmas sörhasa, na. Azthiszem, ennyi :D
Jajj nem úgy értettem, hogy rövid távra tervezek, egyáltalán nem tervezek, mert nincs kivel. Épp ezért írtam, hogy ha idősebb férfival jönnék össze, teszem azt 26 évessel, ő már lehet azon gondolkodna, hogy milyen nevet adna a gyerekének, meg milyen márkájú pelenkát venne, közben én még nem vagyok alkalmas gyereket nevelni, meg háztartást vezetni, hiszen nem is dolgozom még.
A jó apa dolgot azt teljesen jövőre nézve értettem, majd akkor, ha mindketten akarjuk majd. De ahhoz nekem még meg kell érnem.
Következő válaszoló írta, hogy szerinte sok ilyen fiú van. Hát én nem sokat láttam eddig, vagy ha igen, akkor barátnője volt.
Én is probálok ilyen lanyt talalni de ha belegondolsz 2 szobol nem lehet megállapítani 100% ig h milyen
Nekem is vannak ezzel nehezsegeim de celszeru minel tobb embert megismerni es beszelgetni vele
Lehet hogy meg ezert nem talaltal
Ismerkedj gyakrabban fiúkkal, mert úgy látom a válaszaidból, hogy még nem volt kapcsolatod.
Lehet, durván hangzik, de egy-két csókolózás után átfogalazod ezt a listát.
Ahhoz gratulálok, hogy ilyen komolyan gondolog a társas életet! Jól teszed, így is kell!
Az itteni válaszokból láthatod, hogy vannak még az elvárásaidnak megfelelő fiúk, úgyhogy sok sikert a valós kapcsolatokban is!
Isten tartsa meg jó szokásod!
Ez nagyon szépen hangzik, viszont az a gyanúm, ha bárkit megkérdezünk hasonlót tart magáról, és vár keres a másik félben. Aztán ha körülnézel, mind ezek - jó kapcsolatot alapozó - erények mellet, folyton konflikutsokba, hiányérzetekbe buknak bele a kapcsolatok.
... szóval azon érdem tűnődni, hogy akkor hol lesz mégis a hiba.
pl.: más az elképzelésetek az IGÉNYES-ről, más az ízlésetek. Mondjuk ez hamar kiderülhet, és nem jössz össze vele
...vagy: más az elképzelésetek a fele út helyéről a kompromisszumoknál.
...vagy: "megpróbáljátok a másik szemszögéből vizsgálni..."
hát ehhez meg nagyon ismernetek kell egymást, és úgy általában az életet, a világot... ahhoz meg idő kell. Erre persze jó a szerelem az elején, de a tapasztalat azt mutatja, hogy a kezdeti ismeretségi problémákon átlendítő érzelmek múlását nem a megértés váltja fel. (sajnos)
Ezen szerintem is leginkább az őszinte beszélgetések segíthetnek. (elsősorban magaddal kell őszintének lenned)
pl.: ha épp a havi problémáddal küzdesz, ne valami gyanús alibivel magyarázd, hogy miért nem érsz rá... Sok ff-ban nem tudatosul, hogy az számotokra mennyire eltérő fizikai és mentális állapot. (És mielőtt valami "femináci" kikérné ezt magának: a szervezet tagadhatatlanul létező természetes élettani jelenségeit ideológiákkal sem lehet felülírni)... szóval érdemes ilyesmiket nyíltan tisztázni.. akár minden alkalommal egymás közt és magatokban.
Azt külön kiemelném, hogy ellentétben a manapság erőltetve terjedő "nemtelenítés" eszméjével, a férfi és a nő közt van, különbség. Ne várd el magatoktól, hogy hasonlóan lássatok, gondolkodjatok! A társas életnek épp az a lényege, hogy kiegészítitek és ellenpontozzátok egymást.
Az ellentéteket nem kisimítani kell, és nem egymást alakítani, hanem megérteni a gyakorlatban is, hogy az élet rendje a különbözőségek együttműködése.
Nem javaslom, hogy a gyakorlatban a listád pipálgatásával válogass és hozz döntést párválasztás terén. (Ez olyan szeptemberi születésre utalna. Magam ilyen volnék). Ne akarj tökéletesen dönteni! Így is úgy is fogsz még hibázni, de jobb most, hisz abból tanulsz.
Isten segítsen utadon!
:)
Vannak persze..
De egyébként is mit számít ez? Úgy se te fogod eldöbteni, hogy kihez szeress bele. Természetesen, ha ezek az igényeid, akkor számíthat, hogy ki mennyire "teljesítette" ezeket az elvárásokat, de nem biztos, hogy ebbe a megálmodott másikba fogsz beleszeretni. Lehet másban teljesen más fog meg. Érted már?😁
15f
Bocsi az elírásokaért, telóról írtam!
Előző voltam
Értem, a szerelmet nem lehet csak úgy szabályozni, hogy akkor most nem szeretek bele abba a fiúba, mert cigizik.
És persze, nem listával a kezemben fogok randira menni se, hogy nézzem, hány tulajdonság van meg a 10-ből, vagy mittudomén :D
Őőő, igen, szerény személyem is ide tartozik. :D Bár nem 100%-ig, de azért is, mert nincs rá igény, persze ez nem jelenti, hogy nem rendelkeznék ezen készségekkel. Bár azért néhány attribútumot megadhattál volna magadról, mert az relatív ilyen tekintetben, hogy neked pl. ki a magas, vagy hány éves legyen az illető. De válaszodra válaszolva, igen, vannak, nem nagy elvárások ezek. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!