Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Friendzoneolt lány lettem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friendzoneolt lány lettem?

Figyelt kérdés
A sráccal 2 hónapja beszélgetünk, főleg neten. Figyelmes, 3-4 órákat beszélgetünk hajnalig, mikor megtudta, hogy szeretem a verseket, akkor küldött néhány sajátot, igyekszik a kedvemben járni. Szivecskék, posztokra való reagálások mennek, de ez nem jelent semmi biztosat. De viszonylag őszintén beszél a lányügyeiről is. Azonban mindig csak annyit tudok, hogy van egy lány akit elhívna/aki tetszik neki/akivel együtt bulizott, stb, de mikor utána néhány nappal rákérdezek, akkor azt mondja mégsem akar velük semmit. Lehet, hogy csak féltékennyé akar velük tenni, vagy friendzone, hogy megoszt velem ilyeneket?

2017. júl. 10. 16:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem csak féltékennyé akar tenni és azt várja hogy te fejezd ki valamilyen egyértelmű módon az érzéseidet
2017. júl. 10. 17:01
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem önbizalomhiányos, és nem mer nyitni feléd.

Ha tetszik neked, lépj te.

2017. júl. 10. 17:43
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Ez tipikus, féltékennyé akar tenni, hogy megtuda, tetszik-e neked :D Nem mer kockáztatni. Ha nem akarsz te kezdeményezni, akkor beszélj te is valami fiúról
2017. júl. 10. 17:57
 4/17 anonim ***** válasza:
37%
Nem létezik friendzoneolt lany
2017. júl. 10. 18:06
 5/17 anonim ***** válasza:
69%
Mi pasik nem friendzoneolunk senkit, igazából rendeltetésszerűen használunk minden személyt.
2017. júl. 10. 19:25
 6/17 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném, hogy önbizalomhiányos, igazából ő jobb pasi, mint én csajban. Emiatt is félek bármit is kezdeményezni, alapból az esélytelenek közé soroltam magam, semmi jelzést nem adtam neki. De néha összezavar.
2017. júl. 10. 19:34
 7/17 A kérdező kommentje:
A rendeltetésszerűen mit takar?
2017. júl. 10. 19:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy ha nagyon fiatalok vagytok, akkor meg akar csókolni és kézenfogva akar veled sétálgatni, ha meg kicsit idősebbek, akkor már le is akar feküdni, meg rendesen járni.
2017. júl. 10. 20:27
 9/17 A kérdező kommentje:
De a fiúk akkor mit csinálnak, ha egy lány személyisége tetszik nekik, de nincs meg a vonzalom? Ez már kicsit off, de ez friendzone, nem?
2017. júl. 10. 20:42
 10/17 anonim válasza:
100%
Van friendzone. De nem olyan mint amibe a lányok előszeretettel száműznek minket. Ha akarsz, bármior kikerülhetsz belőle.
2017. júl. 10. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!