Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kaja, pia és a nők szerepét...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaja, pia és a nők szerepét felváltotta egy elektronikus eszköz?

Figyelt kérdés

Tapasztaltad, hogy már annyiszor próbálkoztál és csalódtál, hogy feladtad, így inkább a sorsra bízva magad inkább egy kütyü közelébe menekülsz ? Illetve egyre jobban a cigi és a tömény mennyiségű pia felé indulsz a lányokkal való ismerkedést helyettesítve ?

Amikor a kiszemelt lányért bármit megtettél, hogy boldog legyen, kiderítetted mit szeret, saját kezed által készítettél neki valami olyasmit és azzal a tudattal utasít el mindig, hogy túl kedves és ragaszkodó vagy és semennyi bunkóság nincs benned.

Holott a személyiséged állítólag teljesen rendben van, kedves lennél, aranyos, szerethető, megbízható, cuki és ennek a sötét árnyalatai, szeretetéhes, magányos, amelyek a fentebb leírt jelenség hatására törvényszerűen jelentek meg.

Külsődre adsz, lehetne szerencsésebb is a genetikád, de ez jutott.

Hobbid által elfoglalod magad olykor-olykor, nem gondolsz a bánataidra, kondizol, erősödsz, kűzdősportolsz, keresel esélyt arra, hogy kosarazz, mert minden álmod.

De amikor otthon vagy, belenézel a tükörbe és azt látod, hogy lehet az lenne a legjobb, ha nem szenvednél tovább. Hátra hagyva azt a semmit, amit nyújtottál valakinek is idáig, amennyire kötődsz is bárkihez. De aztán eszedbejut, hogy 17 éves vagy és a szüleid, családod szeret, akármennyire nem is ismernek, egy történet része vagy és nem akarod, hogy véget érjen.

Aztán lecsillapodsz és órákat eltudsz tölteni egy adott játékkal, mert jól érzed magad közben, a haverokkal beszélgetsz, közben majszolsz valamit. Úton, ágyban, evés közben pedig a telefonodat figyeled, hátha jön egy értesítés, üzenet, egyéb attól, akitől várod.

Gondolkoztál azon, hogy pszichológus segítségét kérnéd, de rájössz, hogy ebben neked nem tud segíteni, esetleg meghallgat és mondd valami általános szavakat. Kettő lehetséges út előtt állsz, vagy folytatod, vagy pedig valami folytán megtalál valaki, aki kizökkent ebből a hamis valóságból.

2017. júl. 9. 20:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%

Depresszió depresszió depresszió depresszió depresszió...

Ha beletörődsz és csinálod a nagy semmit a számítógép előtt amíg ki nem folyik a szemed és akkor lefekszel az ágyra csukott szemmel pihengetni pár órát eléggé szerencsétlen módon mert nem lehet úgy pihenni hogy 5 percenként nézed a monitort hogy jött-e üzenet akkor pont azt csinálod amit én.

Szerintem tanulj nyelveket, jó elfoglaltság. Ha már tudsz 15 nyelven folyékonyan akkor írhatsz egy nyelvtani összehasonlítást is róluk.

2017. júl. 9. 21:54
 2/18 anonim ***** válasza:
87%

Backi, én is írhattam volna.

Pszichológus.

2017. júl. 9. 22:28
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Mindennapjaim elmélkedését szavakba öntötted! Ha nem bánod ezt most elmentettem! Én ugyan nem játszom, de az interneten böngészés és órákig semmit tevés is több boldogságot nyújt, mint bármi más a valóságból (bár már szerintem inkább ez a valóság számomra...).

Én a sodródást választottam, "ahogy lesz, úgy lesz" alapon.. Ha megtalál valaki, jól leszek végre.. Ha meg nem, akkor elmondhatom magamról, hogy elfoglaltam minden egyes alkalommal valaki elől az ülőhelyet a buszon :) 18/f

2017. júl. 9. 22:59
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a szomorú, hogy magamra ismertem. Sajnos tanáccsal nem tudok szolgálni. :/

17/L

2017. júl. 10. 18:19
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem is megvan minden nap, csak nálam kb 3 másodpercet vesz igénybe és addigra vagy a játék tölt be, vagy lemegyek a speciális kis edzőtermembe erősödni ;)

22/f

2017. júl. 10. 20:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen magamra ismertem... GG

Ilyen sokan lennénk, hogy egy általánosítást is ránk lehet húzni? Sose gondoltam volna.

2017. júl. 31. 21:32
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Kapcsold ki az internetet. Csináld azt, hogy mondjuk van napi 2 órád elintézni amit kell, aztán kész. A maradék időben meg mondjuk találsz valami értelmesebbet. Tapasztalat, így le tudsz jönni a netről. Mondjuk most nyár van, én is sokat használom. De iskolaidőben biztos ezt kell majd tennem. Illetve hagyd a játékokat és a közösségi oldalakat. A 2 legkárosabb. Inkább olvasgass fórumokat, nézz valami értelmes (tehát nem Transformers szintű bárgyúság) filmet, fedezz fel új zenéket, menj el dolgozni.

És sajnos azért utasítanak el, mert kedves és aranyos vagy. Köszönjük meg a harmadik hullámos feminizmusnak, meg akár a kapitalizmusnak is. Ez így alakult sajnos. És ezért van MGTOW és hasonlók. De én nem dühöngök miatta, ígyis vannak még olyan lányok akik nem úgy gondolkodnak mint a többiek. Csak nehezebb megtalálni őket.

2017. júl. 31. 22:49
 8/18 anonim ***** válasza:
73%

Én is így vagyok, depressziós vagyok, egy hét múlva megyek is a pszichológushoz, persze a mentális problémáimat nem csak ez váltotta ki, mindenesetre sorstársként én is képben vagyok. Hátam mögött jóképűnek tartanak a lányok, valahogy mégse jön össze, most osztálytársba szerettem bele... ahh....

Első válaszolót olvasva felnevettem, mert én is a nyelvtanulásba menekültem, oroszozok az angol és német mellett, méghozzá komolyan. Én csak úgy tudom elterelni a figyelmemet a csajról, ha az agyamat tornáztatom, azaz olvasok vagy nyelvezek. Társasági, magánéleti dolgokban élt kudarcok hatására összes energiámat, időmet a karrierre fordítom, abban jó vagyok. Szerelmet mindig szenvedésként éltem meg. Most az osztálytársamnál nem tudom, mi van, tudja, hogy belézúgtam, nevetgélnek is rajta, élőben nem foglalkozik velem, messengeren visszaír, visszakérdez... Szar ez az egész, könyvet tudnék írni ezekről én is. :D

Szintén 17/f

Ha valakinek van kedve beszélgetni, írjon nyugodtan! :D

2017. aug. 1. 00:21
 9/18 anonim ***** válasza:
100%

1. Haver.. Ez, amit leírtál eszméletlen jó... Tudom hogy kicsit furahogy ezt írom, de én élveztem miközben olvastam. Nem azért mert helyesnek tartom, hanem azért mert annyira nyersen, minden félrebeszélést elkerülve írtad le,azt a sz@rt ami körülvesz minket.. :D

2. Olyan a világ ahogy rátekintesz..

És tudom.. egy ilyen pesszimista, kapzsi, törtető és önző világban nehéz a hozzádhasonlóknak érvényesülni. De! Sose feledd el, hogy milyen értékrendet képviselsz, hogy mik a céljaid... és tegyél érte! És ha ez megy.. akkor máris jobb ember vagy, és másként is fogsz tekinteni magadra is.. és az emberekre is.

3. Bocsi ha kicsit offnak érzitek, de ezt úgy éreztem, hogy le kell írnom. :D

18/F

2017. aug. 1. 00:28
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván segítségkérés miatt írtad ki a kérdést, ezért tanácsolok valamit: Ne törődj olyan emberekkel, akik nem érdemlik meg. Másik tanács: "valami folytán megtalál valaki" Ez a rossz hozzáállás. Ne arra várj, hogy majd megtalál valaki.... Neked kell megtalálnod a társad és nem valami folytán, hanem úgy, hogy ismerkedsz. Mindenki a saját életének menedzsere.
2017. aug. 17. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!