Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl tökéletes vagyok. Lehet ezért nincs senkim? 17/L
Hmm, átnyálaztam az összes választ, értelmeztem a kérdést is, kutakodtam, válaszokat kerestem de ugyan az az egy kérdés motoszkál a fejemben
Mi a f@. sz??
Drága kérdező, te tökéletes teremtmény ezen a tökéletlen bolygón, hogy húztál le 17 évet, ekkora arcal ember?
Nem szoktam lányokat ócsárolni de,hallod, milyen kapcsolatot akarsz ekkora arcal?
Akar ismerkedni egy srác és te majd taglalod neki, hogy hát, szeretek olvasni, zenét hallgatni, ja és állni a tükör előtt és csak bámulni magam, arfa gondolva, hogy B@s.zki, minden nap egyre tökéletesebb vagyok, ez ihen, majd kacsintok egyet.
Nem, így nem lesh senkid, vegyél vissza a kis pofidból és talán lesz,ha van önbecsülésed az oké, de te átfordultál a ló másik oldalára..
Nekem és még pár embernek akik látták a kérdést már nem vagy tökéletes:))
Na jó legyél:)
16/F
Senki nem lehet tökéletes, belőlem is hiányzik a hiba...
Vagy pedig: régen kicsit beképzelt voltam, de már tökéletes vagyok.
Bocsi, így második nekifutásra is csak ennyit tudtam kihozni a kérdésedből😐
#18-as voltam
Kedves Kérdező!
Végigolvastam a kommenteket a feltett kérdésed értelmezésével együtt. Nos én kétszer annyi idős vagyok mint te ezért remélem, hogy legalább egy kicsit hajlasz majd a szavamra, én nem szándékozok viccet csinálni belőled. A tökéletes mint fogalom ugyan létezik, de a való életben ilyen nincs. Ha valamit megtanultam ez idő alatt az az hogy nincs olyan, hogy legjobb és olyan sincs hogy legrosszabb. Mindennél van jobb és rosszabb is.
Ha kérdésed átfogalmazzuk és úgy nézzük: "Én a magam számára tökéletes vagyok, én elfogadom magam ilyennek, akkor miért nincs senkim?" Na ez viszont már baromi jó kérdés. Mivel hasonló cipőben járok, (bizony én még 33 évesen sem találtam meg a feleségemet) akkor lehet nem ez a jó kérdés. Az egészséges önképp kell ugyan de ez is mint minden más nézőpont kérdése. Én is úgy vélekedem magamról, hogy én szeretem így önmagam, nem akarok változni mert én úgy vagyok jó ahogy vagyok. Csak én már tisztában lettem azzal, hogy emiatt lehet hogy a családomon kívül senki nem fog szeretni, vagy csak nagyon kevés ember. Nem vagyok sem jobb sem rosszabb, sem több, sem kevesebb mint a többi ember. Csak más! Másképpen gondolkodom, más dolgokat tartok fontosnak, más dolgokat veszek észre, másképp látom az életet.
Mindenre van válasz és minden okkal történik. Ha a választ nem találod akkor két dolog lehetséges: Vagy rosszul tetted fel a kérdést, vagy rossz helyen keresed a választ! Én az előbbit javaslom így látatlanban! ;)
UI: Ha logikai értelemben vesszük a kérdésedet AMIHEZ MÁR MAGAD IS HOZZÁSZÓLTÁL, és abban elmondtad, hogy tisztában vagy a hibáiddal akkor már meg is válaszoltad magadnak a kérdést. Mert a tökéletes másik a definíciója a "Hibátlan" Már pedig ha neked van hibád, amiről tudsz is akkor a válasz magától értetődik: Nem vagy hibátlan, ergo nem vagyok tökéletes. (ez csak egy szimpla észrevétel)
Senki sem tökéletes!
Belőlem is hiányzik a hiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!