Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Önbecslés híján soha nem lesz...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbecslés híján soha nem lesz senkim?

Figyelt kérdés

szerintem ronda vagyok, dagadt és buta, de legfőképpen ronda. a szüleim azt mondják nem igaz de ők mindig elfogultak. soha nem lesz senkim, ha nincs önbecsülésem ugye? kezdeményezni természetesen nem merek, úgyis mindenki azt gondolná "mit akar tőlem ez a krumpli?"

de a fiúk se keresik a társaságom. minden nap azon gondolkodom, hogy lehet valaki akkora nyomorék mint én.

pedig már nagyon szeretném hogy legyen valaki aki elfogad és azt mondja szép vagyok

bele kéne törődjek hogy örökké egyedül maradok?

15/l

(tudom még fiatal vagyok majd lesz pasim stb. de én addig nem bírom ki az önutálatot)

2017. jan. 14. 17:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit nem szeretsz magadon? Vagy magadban?
2017. jan. 14. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha magadad sem tudod elfogadni hogy várod el h mások elfogadjanak? Regen en is rondanak gondoltam magam addig nem voltak se barátnőim se baratom.. Most mar elfogadom magam teszek azert h szép legyek en jelen esetben fogszabival... Te meg edzhetnel.. Es amint elfogadtam magam mások is elfogadtak es baratom is lett nem is egy... 😉
2017. jan. 14. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem csodálom. Ha ilyen maradsz, akkor tényleg nem lesz senkid.
2017. jan. 15. 19:50
 4/5 A kérdező kommentje:
utolsó válaszolónak üzenem, hogy neki nem lesz senkije ha ilyen marad
2017. jan. 15. 20:16
 5/5 anonim válasza:

Szia! Ha elhiszed, hogy szép vagy, más is annak fog látni :D Egy dundi lány is lehet szép, ha sugárzik, nevet :) Hiszen mindannyian tudjuk, a belső szépség számít!

Amelyik fiú nem így gondolja, az pedig nem tartós kapcsolatot keres!

A férfiak többsége szerint a szép arc fontosabb a szép testalkatnál!

2017. jan. 19. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!