Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy lassan 17 leszek és még nem volt senkim? 16/L
Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 16:11
1/15 anonim válasza:
Egyszer mindenkinek lesz valakije:)
2/15 anonim válasza:
Nem mindenkinek lesz ,bocsáss meg egyes!
16 éves vagy. Még nem is éltél igazán. Majd jön ,ha jön. Mi honnan tudhatnánk. Ha nyomon követné az életed kamerákkal ,akkor tudnám csak elmondani ,hogy mit és hol hibáztál.
Ha kergeted a végzeted,soha se fogod utolérni.
3/15 anonim válasza:
Én se voltam még :3 nem kell vele törődni :3
17F
4/15 anonim válasza:
nekem se volt :D és nem is kell. egy srác volt akivel néha összejártunk. én élvezni akarom az életem amíg lehet. tedd ezt te is.
8/15 anonim válasza:
Nyugi, nekem sem volt még. :) Majd jön.
18/L
10/15 anonim válasza:
Ezt az életkedv nélküli "majd jön" dolgot fejezzétek be... Semmi nincs igy az életbe. Nem az lesz valamiben gazdag aki vár türelmesen hanem az, aki az életét is kidolgozza, beleadja. Ha nem teszel érte ne várj csodát. Ugyanez van a nőkkel meg fordítva de sokan azt hiszik mindig a pasinak kell kezdeményezni közbe lehet a nőnek is. Álljatok fel és induljatok el bulizni vagy valami. Ne csak a gép gép gép. Úgy tényleg nem lesz senkitek. ✌ 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!