Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, miert van az hogy lassan 17 leszek (nyáron) és még nem volt senkim? 16/L
Nehogy ám azt hidd ha valaki kigyúrt akkor van/volt barátnője... Vegyünk engem példának, napi szinten edzek, azt mondják, hogy izmos vagyok, átlagos kinézetű, viszont nem vagyok az a bulizós, drogozós, ivós alkat. Inkább itthon berakok valami nyugis zenét és olvasok egy könyvet, vagy filmezek egyet. Próbálkoztam lányoknál, eddig mindhiába, sajnos az olyan kaliberűek, mint amiket én keresek zárkózottak, nehezen lehet velük külsősként megismerkedni. Nyilván lehetett volna olyan kapcsolatom, hogy tartott volna pár hétig, mert a csaj olyan segghülye volt, már bocsánat, de igaz, hogy nevetett a saját műveletlenségén... Ha nem vagy ronda és törődsz is a külsőddel, ápolt vagy, és jó a kisugárzásod, akkor hidd el nagyon hamar találni fogsz valakit, csak ne legyél ilyen negatív.
18/F
#2: Szívemből szóltál!
Én 21 leszek, a barátnőm 19, és egy igazi kincs. 16 évesen még nálunk is az volt a menő, ha már x lányon végigment vki, de 5 év kell neki, és akik menők voltak, most elhasználtak, a kutyának sem kellenek, míg mi, akik akkor ugyanazt szerettük volna, mint te, most boldogok vagyunk.
Keveset írtál; biztosan nem vészes a helyzet; teljesen normális, ha vágysz rá, hogy legyen valakid (az lenne a baj, ha nem így lenne). Ami fontos, hogy ne menj el az első jöttmenttel, csak hogy "végre valaki...".
Én is normális lányt keresek, de még nem találtam senkit, sosem volt még barátnőm.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!