Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak intelligens fiúk?
Sziasztok, én 16 éves lány vagyok, és sajnos a koromnál érettebb. Az a problémám, hogy bárkivel találkoztam eddig, aki tetszett volna, egyszerűen nem volt intelligens. Tudom, beképzeltségnek hangzik majd, amit írni fogok, szóval előre le szeretném szögezni, hogy nagyon dolgozom rajta, hogy ne nézzem le azokat az embereket, akik átlagos 16 éves módjára élnek.
De. Nekem fontos, hogy akivel együtt vagyok az okos, de legalábbis művelt legyen. Olyan, akivel lehet beszélgetni könyvekről, komolyabb filmekről, akinek érett világnézete van, hozzá tud szólni a dolgokhoz normálisan. Nem kell, hogy egy zseni legyen, de ne csak ivásról, bulizásról, meg videójátékokról lehessen beszélni vele. És a korosztályomban, bármennyire is próbálok nyitott lenni és keresem ezt a típust, egyszerűen senki ilyet nem találok. Néha annyira fárasztóan buták tudnak lenni a kortársaim, olyan felszínesek és szűk látókörűek...
Sajnos, legalábbis ebből a szempontból sajnos, én bölcsész, értelmiségi családba születtem, ezért már így neveltek, imádok olvasni, oda vagyok a művészfilmekért, szóval ilyesmik... Még ha be is jövök egy fiúnak, tíz perc után otthagy azzal, hogy olyan a szókincsem, mintha nem is magyarul beszélnék, neki én túl intellektuális vagyok.
Próbáltam már nem foglalkozni azzal, hogy eltérnek a prioritásaim a többi tiniétől, de hiába, egyszerűen belefáradtam, hogy az ő szintjükön maradjak, előbb utóbb újra önmagam leszek, és akkor megint semmi beszédtémánk nincs.
Van esély rá, hogy találok valakit aki intelligens, vagy ilyen korban még ne reménykedjek? Hol lehetne ilyenekkel ismerkedni? Illetve ha magamon kellene változtatnom, akkor hogyan tegyem?
A válaszokat előre is köszönöm!
Köszi utolsó!
Nem vagyok intelligens de megis olyan iskolaba jarok ahol folyamatosan szereznek nagyon jo helyeket az OKT-n meg mindenfele Matek versenyeken stb...
Vegulis csak azert jarok Fizikaversenyekre meg azért vagyok jópár tantárgyból (Biosz, Föci,Fizika) dicséretes mert wanna be intelligens vagyok.
Kompetencia meres eredmenyeknel is azert vagyok rohadt elol az orszagos grafikonban (vagy mi az) mert csak wanna be intelligens vagyok. És igen azért készülök emelt Biosz meg Fizika érettségire mert igazabol tudom h tok hulye vagyok hozza.
Egyenlőre elég ennyi de tudom folytatni
Aki kigyurt nem mindig bekepzelt kikerem magamnak :'D sot avn olyan h kigyurt es onbizalomhianyos , ja es meg ertelmes is de mivel onbizalomhianyos ezert nem megy oda hozzad csak ugy es nem ismered meg
Amugy rosszul gondolkodsz mert mindenkinek van velemenye egy muveszfilmrol is akar es minden velemeny fontos mert altalaban az osszesben van vmi ertelmes csak fel kell fedezni
Szval igen..a szokincsuk lehet nem olyan mint a tied...ezt alairom viszont nem talaltad meg veluk a kozos hangot
Ertelmes tehetseges emberek.mindenhol vannak elszorva ugyhogy nem hiszem h kozvetlen kozeledben nem el egy se
Az allitas azert van mert meg nem fedezted fel az elonyeiket es a bennuk rejlo.lehetosegeket
Ha nem szeretnel ilyen modon 'nagyítóval jarni ' mindenhol akkor menj szinhazba
De olyan darabra menj el amit egyaltalan nem lehet erteni es a valisagtol teljesen elrugaszkodott katyvasz
Szval ott biztos talalsz intellektualis ertelmisegi felsobb retegekbol szarmazo vkit aki lehet az alompasid lesz..de szemelyszerint ezt nem hiszem
Na mind1 en tenyleg kivanom neked h sikeruljon
De legyel turelmes ;)
Ja igen, am ra kene irnod az 1. valasolora
:'D en hiszek neki :'D
Még a szive is megdobbant :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!