Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, az baj, ha egy lány nagyon intelligens, művelt, és az átlagnál sokkal okosabb? (És csúnyának semmiképp nem mondható). Mernétek kezdeményezni?
Én nem mivel nem tudtam megtanulni angolul és csak egy béna fiú lennék neked.
Nekem meg kissebbségi komplexusom.
Bár én lány vagyok, de válaszolok a kérdésedre. :D
Úgy veszem észre, hogy a fiúk az intelligensebb lányoknál kevésbé mernek próbálkozni.
Én magam is hasonló helyzetben vagyok, de egye fene! :) Ha kapnak egy kis bátorítást, ők is nyitottabbá válnak feléd ^-^
17/L
Intelligensnek tartom magam, de ez relatív. Viszonyítás kérdése a dolog, nem mindegy, hogy Einstein-hez, vagy az első sarki örömlányhoz nézzük a dolgokat.
Mivel átlagon felülinek tartom magam, egy buta libával szóba sem állnék, ezért mindenképp pozitív dolog lenne egy ilyen lány az életemben. Tehát nem baj, hogy művelt egy lány, inkább az az elszomorító, hogy ennyi kulturálatlan p.i.c.s.a van. (ne haragudj, ezt nem tudtam szebben írni)
Nos, a dolog ott bukna meg, hogy kezdeményezni egy ilyen lánynál nem mernék, mert tudom, hogy ő túl jó lenne hozzám, na meg amúgy is túl sokat csalódtam már.
ha nem vagy okoskodó akkor pozitív:D
én nem szeretem személy szerint ha a lány tőlem okosabb.xd (most mindenki le fog pontozni mert azt fogjak hinni hogy ilyen 1 idegen nyelven is alig beszelo proli vagyok:D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!