Egy 180 centis lány esetében nagynak mondható a 43-as lábméret?
Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 14:02
2/16 anonim válasza:
Én 178 vagyok 39-es lábbal, szóval szerintem elég nagy a 43-as, de ki nem szrja le, nekem meg az orrom nagy... :D ne zavarjon :)
3/16 anonim válasza:
nem, én is ennyi vagyok, nekem 42,5-ös
4/16 anonim válasza:
Nem, szerintem arányos. Egy barátnőm 170cm és 41-42-es lába van. Bár sajnálom, mert biztos nehéz lehet normális cipőt találnia.
5/16 anonim válasza:
Hát kicsit nagy de nem ez a lényeg
6/16 anonim válasza:
Egy lánynak alapból nagy a 43-as lábméret. Nincs mit tenni, bele kell törődni. Nekem még 44-es cipőim is vannak, pedig csak 175 cm magas vagyok. (20/L)
7/16 anonim válasza:
Azért egy kicsit nagy. Nekem 39-es ugyanezzel a magassággal.
9/16 Nagy Zsó válasza:
igen, de ez van, nekem is 41-2-3aas, pedig "csak" 172 cm vagyok.
10/16 anonim válasza:
En azert mondanam nagynak mert 182 vel van 40es labam es tobbieknek is 178 -180 cm korul is 39-41 es laba van. De nem veszesen nagy :) csak en mar a 40-es cipoket is nagynak latom noiben ezert engem zavarna ha meg ennel is nagyobb lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!