Gyakori a lányoknál a 40+ lábméret?
Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 06:20
2/11 anonim válasza:
A magasság is egyre nagyobb, én úgy vettem észre lábméret is. Az átlag talán még most se érte el a 40-et, de a 40-41-es női láb egyáltalán nem ritkaság. 42-től fölfelé már az.
3/11 anonim válasza:
42 es a labmeretem és szerintem ez még nem olyan ritka.
4/11 anonim válasza:
Egyre gyakoribb. Nem csak magasságfüggő, mert ismerek 170 alattiakat, akiknek 40-es vagy nagyobb.
5/11 anonim válasza:
Persze.Az összes cipőboltban van 42-es,sőt,sok helyen már 43-as is.Ha nem kéne,akkor nyilván nem gyártanák.Szóval elég sok nőnek lehet ekkora lába,bár szerintem az átlag olyan 39 körül lehet.
6/11 anonim válasza:
Nekem 46 os van és 189cm magas vagyok, a pasim imádja csókolgatni a talpaimat.
7/11 A kérdező kommentje:
46?? Nekem is nagy,sőt nagyon nagy a női méretben, de az a 46 nem hihető.
2017. jan. 10. 15:05
8/11 anonim válasza:
46-os nem "csókolni való", inkább taszító... 46-os még egy kifejlett férfinak is becsületére válna!
Az átlagméret az 38-as, (női méret), nekem is pont ekkora :)
9/11 anonim válasza:
Nekem 35-36-os, az nagyon gáz?? 😂😂
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!