Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Lányoknál miért fér bele a...

Lányoknál miért fér bele a hamis/gagyi?

Figyelt kérdés
Lányoknál miért nem ciki és szégyellni való,ha valaki hamis márkás terméket visel/használ? Gondolok a sok Luji Vityon meg Gucsi táskákra és gagyi,kvarc divatórákra?

2015. szept. 11. 18:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát az, de mivel ez a lányok fel sem fogják ennek a jelentőségét, és az ilyen lányok vannak sokan, ezért a többségnek menő.
2015. szept. 11. 18:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem lányoknál is ugyanúgy ciki :D én ha nem tehetem meg, hogy megvegyem az eredetit, akkor veszek egy noname cuccot, ami jól néz ki :D frászt kapok most a nagy divatos michael kors táskáktól, óráktól. A LV után ő a másik gyönyörűség, amire senkinek nincs keret, mégis "van" nekik :D
2015. szept. 11. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Én nem hordok ilyesmit de szerintem ha valakinek tetszik a Gucci vagy bármi más, de nincs rá pénze akkor megveheti a hamisat, mit számít? Az a lényeg hogy neki tetszik és kész. Nem is értem miért zavar ilyesmi másokat.
2015. szept. 11. 19:43
 4/6 A kérdező kommentje:

3.-nak.

1. Mert gáz és totál hamis embert takar.

2. [link]

3. Lejáratja azt,aki eredetit visel. Példa.: Informatikus barátom vett egy eredeti Panerai órát,amikor a villamoson utazott egy kis cigó kölykön ugyan olyan óra volt,csak persze hamis. Szerinted nem lombozta le?

2015. szept. 11. 19:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki azt hord ami tetszik neki/ amire van kerete. Nem ítélek el senkit azért mert nem toronyóra van rajta aranylánccal. Ez egy ritka felszínes attitűd... Én inkább olyan nőnek tartom magam aki nem a mennyiségre, hanem a minőségre megy rá, és inkább beruházok egy drágább ruhára,ha az tetszik,és az egy jópár évig hűséges társam lesz a mindennapokban. Ennekellenben nyilván nem fogok fújolni valakire akinek esetleg nem telik egy márkásabb szütyőre. Ha tetszik neki akkor hordja. Nem másoknak kell megfelelni hanem saját magunknak. ;)
2015. szept. 11. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Hú, azt a logikát azért nehéz lekövetni. Mert a haverodnak van egy márkás órája, és a villamoson egy utánzata volt a kis cigánygyereken, ezért elfogadott, hogy a lányok hamisítványt hordanak? :D Wow.

Egyébként ugyanúgy ciki. Szimplán annyi a különbség, hogy a férfiak nagyobb részének mondhatsz akármilyen drága márkát, fogalma sem lesz, miről beszélsz. Ergo nem is vágyik rá és megfelelő anyagi helyzet hiányában sem vesz meg egy hamisítványt belőle.

A nők nagy része keni-vágja a márkákat, ezért nagyobb számban látsz hamis cuccokat is, mivel hiába szeretnének Gucci táskát, az életben nem lesz rá pénzük. Ennyi.

Mindenhogy ciki. A márkabúzaság is. Nem teljesen mindegy igazából? Lássunk már túl a külsőségeken! Csak sajnos ez a legtöbb embernek nem megy. Ezért léteznek ezek az irreális áron eladott márkák és a hamisítványok is.

2015. szept. 11. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!