Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek az undorító, ha...

Szerintetek az undorító, ha egy lánynak 40-41 es méretű a lába?

Figyelt kérdés
Nem nekem ekkora csak az eggyik osztálytársamnak és eggyesek suerint gusztustalan ,ha egy lánynak nagy a lába.Szerintetek?

2016. jan. 12. 20:52
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Ez de hülyeség :D Levágni tán csak nem fog belőle mert valaki szerint "gusztustalan".
2016. jan. 12. 20:55
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
Mi undorító lenne azon? Teljesen mindegy a lábméret.
2016. jan. 12. 21:02
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
egy 175 centis lányhoz hülyén nézne ki egy 38-as láb szerintem. Magasaknak nagyobb a lábuk. Ha kicsi lenne akkor az nézne ki hülyén
2016. jan. 12. 21:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mármint hogy az egyik egy számmal nagyobb ?
2016. jan. 12. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem undorító, szerintem az is szép tud lenni:).
2016. jan. 12. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:

mégis mi a fészkes fene lenne benne undorító? ez egy velünk született dolog, leginkább genetika. ráadásul nem is olyan abnormális jelenség a 40-41-es láb..

nekem 41 és 42-es méretű cipők kellenek(márkától függ mekkora). és? sose szólt még be senki miatta. fiúk terén se volt gondom emiatt. a barátom szerint nagyon cuki a lábfejem, sose tett rá megjegyzést hogy nagy lenne.

undorító inkább az, amikor valakinek nyáron papucsban olyan hosszú a lábkörme,hogy már a padlót kaparja vele . ja és jó sok piszok is van alatta. ez igényesség kérdése.. a lábméret meg nem választott dolog.

2016. jan. 12. 22:31
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 41-42. Én nem szeretem,hogy ekkora,de hogy gusztustalan lenne az túlzás. Nekem már szóltak be miatta,vagyis inkább viccelődtek,de nem zavar,mert úgysem tudok mit csinálni vele.
2016. jan. 13. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!