Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon undorító, ha egy...

Nagyon undorító, ha egy lánynak hosszú és csontos az orra?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok, átlagosan nézek ki, de az orrom nagyon csúnya. Nagyon kiáll az arcomból, görbe az orrcsontom, és nagyon hosszú is. Utálok emiatt tükörbe nézni. A fiú aki tetszik nekem egyszer azt mondta, hogy úgy nézek ki mint pinokkió. Nagyon rosszul esett. Sosem tetszettem a fiúknak, szerintem ez miatt, mivel az arcom átlagos. Már lassan tükörbe se tudok nézni, mert elsírom magam a látványtól. Nagyon sokan piszkálnak.

2015. márc. 15. 11:32
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kifejezetten jól is ki tud nézni. 17/F
2015. márc. 15. 11:47
 2/14 anonim ***** válasza:
csúnya
2015. márc. 15. 11:53
 3/14 anonim ***** válasza:
attól függ
2015. márc. 15. 11:59
 4/14 A kérdező kommentje:

[link]

körülbelül így néz ki az enyém

2015. márc. 15. 12:30
 5/14 anonim ***** válasza:
ez még tetszik
2015. márc. 15. 13:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, ne aggódj miatta.
2015. márc. 15. 13:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ilyen orrom van, sőt még nagyobb rajta a törés. Szokták mondani, hogy szép vagyok ettől függetlenül. Régebben megkérdezték, hogy zsidó vagyok-e, meg néha beszóltak. Meg aki mindenképpen hibát akar rajtam találni az meglátja az orromat. Amióta magabiztos vagyok senki nem piszkál érte.

Próbáld meg kiemelni azt, ami az arcodon szép. Pl. ha szép szád van, rúzsozd ki. Én a szememet szoktam kihúzni cicásra, mert nagyon jól áll és eltereli a figyelmet az orromról.

2015. márc. 15. 13:58
 8/14 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy hülyeség, de ha magas vagy és vékony, akkor még esztétikusabb is szerintem.
2015. márc. 15. 14:13
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, ugyan, emiatt nehogy rosszul érezd magad. Így születtél, és biztos megtalálod majd azt a fiút, akinek így is nagyon fogsz tetszeni. Tanuld meg elfogadni önmagad! Ha van önbizalmad, akkor más sem fogja benned a hibát keresni! :)
2015. márc. 15. 14:21
 10/14 anonim ***** válasza:
2. vagyok: ez még elmegy :)
2015. márc. 15. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!